Näin Facebookista heruu vol 3

  • Tomi

En ole edes BB:ssä ja silti väsäilen tällasia...

Vol 1&2:
http://www.city.fi/yhteisot/blogi/olakrez/84940
http://www.city.fi/yhteisot/blogi/olakrez/85511

Pari korjausta noihin.

- Zoosk ei ole muuttunut maksulliseksi. En vaan itse voi enää lähettää viestejä siinä. Eli Flirt back -nappulan painamisen jälkeen. Siinä on varmaan joku maksimi, eli 100 viestiä voi lähettää tms.

- Compare Hotnessissa ja Social Messä Conversation -nappulalla näkee 10 edellistä viestiänne. Eli jos et ole varma oletko viestittänyt kyseisen naisen kanssa, voit tarkistaa siitä. Olen tähän asti luullut että tuosta aukeaa se Facebookin chatti.

- Ekat Facebook-treffini olikin Texasissa eikä Feverissä. Tajusin siis siellä ettei rokkimuijat/rock chicks ole mikään minun juttu. Enkä minäkään kyllä heidän. Minulla ei ole tatuointeja, lävistyksiä, kajaalia, en osaa soittaa mitään, en osaa laulaa, minulla ei ole yhtyettä, eikä Harlikkaa, eikä jenkkiautoa, en käytä huumeita, enkä hiuslakkaa, en juo viinaa sikana, en käy festareilla, ei roiku ketjuja farkuista, en käy keikoilla, ainakaan rock-keikoilla. Enkä harrasta yhden yön panoja - vai onko tuo edes mikään asia minkä voi rokkipiireihin liittää..? Enkä tiedä juuri mitään nyky rockista. En seuraa rockia. Minulle ei ole koskaan tullut Suosikkia, Rumbaa, Soundia, enkä ole oikeastaan koskaan lukenutkaan noista kuin pari juttua. En oikeastaan ole lainkaan rock.

- Nyt on tilastoni näin FB-treffattujen naisten suhteen: Zoosk 2, Are You Interested 2, Poke 1, Compare Hotness 1, Sparkey 1, Social Me 1. Seuraavista treffeistä varmaan yli puolet on Are You Interestedin kautta. Se on selkein sinkkuhomma noista, esim Social Me:ssä ja Compare Hotnessissa on sekin lisämauste että tietää miltä näyttää tai keiden kuvat voittaa (ja noissa 20-25% naisista on suhteessa). Are You Interestediä harva nainen käyttää pelkkään pelleilyyn tai ajankuluna, vaan ihan oikeita miesnaisasia-motiiveja on heillä.

- Kun CH:ssa/SM:ssä painaa More Pics ja siellä on kuvia ja klikkaa niitä ja ne onkin niin isoja etteivät mahdu monitoriin, niin Zoom-kohdasta painamalla näkee ne monitoriystävällisessä koossa.

- Are You Interestedissä säilyy vain 100 edellistä tupla matchiasi. Eli koita saada kiinnostavat naiset Meseesi/puhelimeesi/treffeille/kaverilistallesi ennen kuin eivät enää mahdu siihen sadan joukkoon.

- Would You Like To Sleep With Me:ssä tuli toinen match. Kuopiosta vieläpä se nainen. Tosin tarkemmalla tarkastelulla ei hirmu kiinnostava taida olla se nainen, tosin kuvakin on melko kaukaa ja hämärä.

- Tein pienen Are You Interested -testin. Selasin 100 naista. 44 sai Yes, 54 sai Skip, ja 2:lla ei ollut kuvaa näkyvillä eli Skip myös niille. 11 tupla matchia tuli, eli neljäsosan kanssa niistä keille laitoin Yes. Itse siis laitoin kuvallisista naisista noin 45%:lle Yes. En ole viestitellyt yhdenkään noiden 11 tupla matchin kanssa. Yksi kyllä laittoi jo kaveripyynnön. Mutta tarkemmin katseltuani profiilia ja muita kuvia tajusin että ei kiinnostakaan. Enkä usko että viestittelenkään kenenkään kanssa noista. Eli en usko että tavataan. Ehkä jos selaa 200-300 naista ja klikkaa noin 100-150:lle Yes ja tulee noin 25-35 tuplamatchia niin niistä keskimäärin yhden treffaa. Ja jos paikkakunnista ei olisi kiinni niin varmaan tulisi hyvin kymmenenkin treffattua.

- Tajusin miksi lähes kaikki naisten viestit Are You Interestedissä on aluksi Wink ja keltainen hymiöpallonaama-Gift. Koska kun klikkaa tupla matchin nimeä päätyy sivulle jossa voi valita Wink tai Skip. Eli voi aloittaa pelin haluamiensa tupla matchien kanssa default viestillä. Moni nainen taitaa tollasta massasysteemiä käyttää. Boring!

Tässäpä siis joitakin päivityksiä.

Nyt on sitten ekat FB-treffi-suudelmatkin koettu. Vielä kun muistais niistä jotain niin ois suht jeesh.

Ja nyt on 2 naista joita olen treffannut FB:n kautta kahdesti. Mitä on muuta kautta nettitreffit mennyt niin noin 10% tulee tavattua viidesti tai useammin. 2% sata kertaa tai useammin. 70-80% vain kerran.

Ekoista FB-treffeistä oli eilen tasan 7 viikkoa, ja eilen oli kahdeksannen naisen kanssa FB-treffit. Eli näyttää siltä että yksi per viikko onnistuu ihan hyvin. Toisaalta eilinen oli sellanen että mieluusti tapais vaikka sata kertaa ja lopettas muun treffailun. Mut pitää katsella...

Lyhenteet:
AYI - Are You Interested
BB - Big Brother
CH - Compare Hotness
FB - Facebook
SM - Social Me
WYLTSWM - Would you like to sleep with me

Lähtisköhän sitä baariin vai säätäskö Facebookissa koko illan..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus