Nainen kuin haiku

  • Tomi

Mikä saa ihmisen kiinnostumaan haikusta, niin että lukee sen toiseenkin kertaan?

Osuvat sanavalinnat, alkusoinnut, äännemaalailu, yllättävät kontrastit, käsinkosketeltavat kielikuvat, allegoriset viittaukset, rytmi (muukin kuin 5-7-5), kauniit sanat.

Mitä useammin haikun lukee, sitä enemmän siitä saa irti, sitä syvemmälle siihen pääsee. Tai voihan joku lukea vain kerran, ja osata ulkoa, ja mennä sen jälkeen sängylleen lepäämään ja tunniksi miettimään.

Sen mitä kaikkea joku haiku tarkoittaa, ja mitä käänteitä ja ulottuvuuksia se sisältääkään, ei käy esille jos lukee vaan kerran ja sitten lukee jonkun toisen haikun. Voi jäädä paljon saamatta.

Sama se on naisten kanssa, esim vaikka sitten baarissa.

Mitkä on ne asiat jotka saa kiinnostumaan niin paljon että katsoo ihan toisenkin kerran, ja katsoo ihan pidemmänkin kerran, ja katsoo ihan miettienkin, ja katsoo ihan ajatuksen kanssa, ja katsoo ihan päästä varpaisiin vaikka. Ja että ei jätä pelkkään katseeseen. Mikä on se joka saa haluamaan ottamaan selvää mitä joku nainen kaikkien vaatteidensa takana on. Mitä naisen mielestä löytyy. Mitä annettavaa naisella on. Mitä kaikkea nainen voisi opettaa. Mihin kaikkeen naisesta voisi olla.

Itselleni varmaan monenlainen luonnollisuus. Mitä enemmän nainen näyttää siltä että se on juuri puoli tuntia aiemmin paistellut lettuja, sitä parempi. Musta villapaita esim. Tosin eihän monikaan villapaidassa lettuja paistele. Mutta kyllä sen villapaidan puolessa tunnissa päälleen pukee. Baareissa naiset on kyllä lähes kaikki saman kaavan mukaan. Kaikilla on yhteinen tieto siitä mikä "toimii"; "näyttävät" korvikset, tiukat farkut, avarat kaula-aukot, push upit, korkokengät, meikit, keinoripset, tekokynnet, räväkät kynsilakat, jopa varpaissa...

Varmasti toimii 99% miehiin. En vain ole 99% miehistä.

Eikä pelkästään luonnollisuus. Vaan luonnollisuuden, aitouden, ja kiehtovuuden ja "ei tästä maailmasta" -tuntemuksen sekoitus.

Tämä look toimisi minuun:
http://molrik.dk/bjork/pic/debut1.jpg

Tämä ei:
http://www.roxxu.de/image/nelly-furtado.jpg

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus