Nora Bhatia

  • Tomi

Nora Bhatia
löydetty rämeiköstä.
Elottomana,
Viru Valgen kupeesta.
Otan käsiin Bukowskin.

{18}

Kun näet 14-vuotiaalla tytöllä koulussa torstaina 3,5dl pullon 80-prosenttista, mitä ajattelet? "Mitäköhän se sillä tekee?" Mitä ajattelet sen tekevän sillä? Jo 1,5dl tuota ainetta aiheuttaa 50-kiloiselle naispuoleiselle henkilölle 2 tunnissa nautittuna 3 promillen humalan, mikä tuon ikäisen ollessa kyseessä, ja kyllä muutenkin, on melko varma alkoholimyrkytys. Jos vielä olet kyseisen tytön kaveri, ja tiedät hänen yrittäneen tehdä jotain itselleen kuukausi aiemmin, ja tiedät että hänellä on käytössä lääkitys, ja tiedät (tosin jos olet yläastelainen niin et tiedä) että mielialalääkityksen alottaneista hyvin suuri osa yrittää ekan 1-2 kk aikana tehdä itselleen jotain. Lääkkeistä saa puhtia kaikenlaiseen tohinaan, myös negatiiviseen sellaiseen.

Todennäköisesti muiden tyttöjen reaktio on ollut suurinpiirtein että: cool, siistiä, saisinpa mäkin hiukan tota, vähänkö olen kade, hiukan olet kova, uskaltaisinpa itsekin tehdä noin, jne.

80-prosenttinen (tai laimeampikin) viina pullo keskellä viikkoa (tai vaikka perjantainakin) koulussa mukana 14-vuotiaalla tytöllä, pitäisi aiheuttaa samat reaktiot kuin 14-vuotiaalla pojalla mukana oleva pyssy. Pitäisi osata laskea yhteen 1+1+1+1+1, ihan ilman mitään edeltäviä hälytysmerkkejä. Pitäisi osata ottaa se pois, tai kertoa siitä opettajille että he voisivat tehdä niin.

Kun sitten huomaat että toinen lähtee kesken koulupäivän pois...

Pitäisi TAJUTA!

Ja kun perjantaina tai lauantaina poliisit kysyvät milloin näit häntä viimeksi, sinun pitäisi muistaa että keskiviikkona, eikä torstaina. Ei sinä päivänä kun hän lähti kesken päivän koulusta ja katosi, vaan päivänä ennen sitä. Miten kukaan voi sekoittaa päivät tuolla tavalla? "Joo asemalla erottiin ja se oli lähdössä kotiisa päin." Niin siis sinä päivänä kun se 11 jälkeen lähti koulusta valittaen vatsakipua ja myöhemmin iltapäivällä ois ollu jälki-istunto tulossa?

Sitten se vastauksesi johtaa siihen että vasta seuraavan viikon keskiviikkona poliisi ja yleisö ja media tietävät että se olikin virhehavainto. Ja kun se viimeinen paikka jossa muka nähtiin oli juna-asema, silloin useimmat tietenkin ajattelevat että lähtenytpä jonnekin. Mutta jos viimeinen havainto olisikin ollut että itkee hangessa lähellä metsää...

Tosin, taidanpa arvata mistä tuo väärä päivä on tullut. Poliisi on perjantaina 00:42 kysynyt milloin näit Noraa viimeksi. Kaveri vastaa että eilen 13:30 (tarkoittaen keskiviikkoa). Poliisi tulkitsee että torstaina 13:30.

Onhan näitä nähty että joku saa sairaskohtauksen bussipysäkillä tai lapsi itkee bussipysäkillä eikä kukaan tee mitään. Ja vaikka joku tuntee toisen ja se itkee hangessa keskellä päivää niin kuljet isäsi kanssa ohi ja kysyt mitä teet siinä ja se sanoo että odotan kyytiä ja lähdet jatkamaan matkaasi. Mitä vitun kyytiä kukaan odottaa keskellä suon läpi menevää kävelytietä hangessa istuen? Helikopterikyytiä?

http://fi.wikipedia.org/wiki/Charles_Bukowski

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus