Parisuhdedraamapornoa

  • Tomi

Eräältä toiselta keskustelu/yhteisö-palstalta yhteen aloittamaani ketjuun eräs nainen (joka noin kuukauden soutanut ja huovannut, en ole oikein ottanut selvää että mikä on ollut motiivina) laittoi mm seuraavan viestin, ja sitten poisti:

TULE MIEHEKSENI!!! Join 2 pulloa viiniä jotta uskaltaisin sanoa tä´män. Ittse kehoitit juomaan, jotta sanainen arkku avautusii. Olen sinuun HULLUNA!!!! OLET IHANA!!! RAISKAAN KUN TAVATAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! IHANA IHANA IHANA!!! *pus + raisk"

Ja 3 min myöhemmin, myös tämän poisti krapulasta toivuttuaan:

anteeksi mutta olet hottis

Edellisenä päivänä oli laittanut näin:
kaksi lasia viiniä juonut vastaa. eipä taida hän haluta tutustua muhun =( kiinnostuin hänestä juuri nimenomaan juttujen perusteella.. luin niitä niin innolla kuin ne olisivat "ruokaa". Hänen juttuja lukiessa tuli sellainen jännä fiilis kuin olisi "tullut kotiin".

Maanantaina sitten laittoi näin siihen ketjuun:
tunnustetaan, taisin mokata. Anteeksi. Join liikaa ja pitäisi hävetä, mutta enpäs häpeäkään tällä kertaa, nimittäin sain sanottua ainakin sen mitä halusin ja se tuli suoraan sydämestä. Että ajatelkaa vaan ihan mitä haluatte!

Huomasin nuo viestit vasta nyt, ne poistetut viestit piti tsekata Googlen välimuistista, tuskin enää huomenna ovat edes siinä, mutta onneksi nyt sentään tässä.

Vihdoinkin joku sisäisti sen mitä City-profiilissakin olen jo yli 3 vuotta kehottanut. Että jos on jotain asiaa jota ei uskalla kertoa, niin sitten vaan seuraavan kerran humalassa ollessaan tulee koneelle sen kertomaan. Ei sen pitäisi vaikeaa olla. Ei niitä humala-alotteitakaan voi tehdä liikaa.

Naiset siis.

Siis minulle.

Ja tais olla vuoden eka tuo minulle koskaan missään. Raiskaan kun tavataan, isolla kirjotettuna, ja 18 huutomerkkiä perässä. Tosi lutuista ja herttaista. Olen hirmu otettu. Taidanpa korkata Leijonan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus