Prööjektio etenee

  • Tomi

Internointinetissä löytämäni uusi harrastus on ottanut edellisten vuorokausien aikana taas yhden nelivarpaisen ja yhden yksivarpaisen askelen.

Tässä kuviot tällä hetkellä:
Ma treffiehdotukset: Suomi24 9, City 1
Ti: Suomi24 6, City 2
Ke: Suomi24 1, City 3
To: Suomi24 0, City 1
Yhteensä: 16+7=23

Ennestään tuttuja noista 4+2. Suomi24:ssä näkee ketkä on lukeneet viestin. Tällä hetkellä 15/16 on lukenut viestin. Vastauksen olen saanut 6/16 ja 3/7. Joista 3 niitä ennestään tuttuja. Eli siis tutuilta 4/6=67%, epätutuilta 5/17=30%. Tostahan voi laskea että ennestään tutuilta saa 2 kertaa todennäköisemmin vastauksen. Ei se mitenkään ihmeellinen huomio ole. Vähän sama kuin jos tekstaa täysin arvottuun numeroon ja ehdottaa treffejä, verrattuna että tekstaa numeroon jonka on saanut baarista. Baarinumbista saan 55% vastauksen, eli arvotuista numbista se vois olla jotain 25-30%. Olen joskus laittanut tekstarin jollekin josta en ollut varma onko se oikea sen niminen, ja myös joskus väärälle puhelimessani olevalle Marjolle, ja ehkä 4 kertaa jotain tollasta, ja kerran sain vain takaisin jotain että "nyt meni varmaan väärälle". Tosin otanta on niin pieni että ei tuo tieteellisesti kovin relevanttia ole. Edes minä en kehtaa olla se joka tekstaa sataan nopalla heitettyyn numeroon vain saadakseen jonkun prosenttilukeman, eli se kuka kehtaa olla niin nokittaa kyllä minut tässä asiassa.

Cityssä ehdotin jollekin pleikkarilla pelaamista luonani. Mitä lie ajattelin, tai näinköhän väärin tai sekoitin johonkin toiseen, ei sen naisen profiilissa tai blogissa tai muuallakaan puhuta missään mistään X-boxeista tai muista pelilaitteista. Ja minullahan ei edes ole mitään pleikkaria tai muuta. Eli ei se sellasta halua tehdä. Toinen vastas ettei ole vieteltävissä.

Toivottavasti pian vahvistuu ensimmäinen tiskauskandidaatti..!

2 kommenttia

emmi

7.2.2008 22:28

mullon pleikkari ja pari kivaa autopelia

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus