Psykologinen trilleri

  • Tomi

Huomasinpa kuponkiuutisten seassa aletiketit Film Towniin. Aattelin sit hakea jotain kevyttä kesäviihdettä.

Sidney Lumetin uusimman ja Paranoian välillä tuli valinta tehtyä. Jälkimmäisen kannessa on poitsu kiikareiden kanssa, linsseistä heijastuu bikinibejbi. Muuten kansi oli harvinaisen kökkö.

Huomio kiinnittyi myös sanoihin Shia Labeouf. Ajattelin että.. Siis kuumaa tirkistelyä vastapäiseen taloon jossa on bikibibimuja, ja lisäksi pääosassa se nainen joka on just valittu maailman seksikkäimmäks naiseks. Okei, eli otetaanpa tämä sitten.

Kyllä siinä reilu vartti meni että tajusin että Shia Labeouf ei olekaan maailman seksikkäin nainen. Vaan se joku mikälie nouseva miespuolinen tähti... Indiana Joneksen pentu tai mikä lie vammanen.

Eikä kuumia tai kosteitakaan kohtauksia ollut. Eikä jännittäviä. Sellanen teinien takaikkuna -plagiaatti. Lopussa Argentoa plagioitiin myös muutaman verisammiollisen verran. Köyhän miehen DePalmaa parhaimmillaan. Huonoimmillaan ja keskiverroimmillaan tyypillistä Hollywoodin teinikesäpaskaa. Tuotesijoitteluineen jne.

Viihdytin itseäni lukemalla takakantta ääneen. Hyvin osaa jotkut tunnelmaa ja kiinnostusta nostattaa pelkällä muutamalla lauseella.

Se vaan että saattaa homma latistua sitten kun kiekko pyörii ruudulla. Tässä mielessä voisi sanoa että moni nettitreffi on eräänlainen psykologinen trilleri. Sitten voisi ajatella että varmaan useimmat odottaa treffeiltään jotain tintobrassmaista tai russmeyermäistä menoa, mutta useimmilla homma jääkin Emmerdalen tasolle. Löysää jutustelua, ehkä jotain juomista.

Emmerdalessa tuskin koskaan on kukaan ollut tivolissa tai vuoristoradassa tai metsämansikoita poimimassa tai sovituskopissa ähisemässä tai juuri muutakaan kiinnostavaa.

Jumituin kuitenkin trilleri-linjalle. Ja D-linjalle. Paranoian alkuperäinen nimi on Disturbia. 2 seuraavaa vuokraamaani olivat Death Sentence (Saw-ohjaajan, muutamia hyviä kamera-ajoja/kulmia)ja Houkutus (Derailed, Pahuus-ohjaajan, Jennifer Anistonin raiskaus jäi parhaiten mieleen).

Ei mitään huipputykitystä nekään. Mutta ainakoin toisen päähenkilöllä on melkein samanlainen nahkatakki kuin mulla:

http://www.variety.com/graphics/photos/reviewd/rdeathsentence_250_02.jpg

Kesän takia en edes muistanut onko minun takissa 2 vai 3 punaista raitaa hihoissa. No viikonloppuna oli taas ekaa kertaa päällä noin puoleen vuoteen, ja 2 raitaahan mullakin.

Kohta vois taas lähteä katsomaan jotain D-alkuista trilleriä. Vielä on 5 aletikettiä jäljellä, osa tosin jotain että 7 dvdtä 7 päiväks 7 eurolla. Ei hirveästi järkeä kun televisiokin on olemassa, ja noin 300 dvdtä katsomatta kotonakin.

Mut joo siis, noin yhteenvetona todettakoon vielä että: Shia LaBeouf ei ole maailman seksikkäin nainen.

Ja jos haluat kärsiä niin katsopa Paskanoia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus