Puoliunessa mietittyjä radiosarjakuvia aamulta

  • Tomi

Suomalaisuudesta

1 - Opas ison turistiryhmän kanssa, osoittaa kädellä, puhekupla: And here we have a thing called Reilu Meininki. It was found in 1978, and it's worth is approximately 100-200 million euros. It is always secured by 4 guards and 4 virgins.
2 - Taka-alalla vartijat. Etualalla turistien ryhmä naamat kiinni turvalasikopin seinässä. Kopin keskellä roikkuu Palsan taulu nimeltä Vapautuminen.

http://norssi.oulu.fi/~pkemppai/mp/teno/palsa.jpg

Parisuhteista

1 - Mies ja nainen treffeillä hienossa ravintelissa. Pöydällä kaikenlaista asiaan kuuluvaa. Naisen puhekupla: Minusta vähän tuntuu että me emme ole kovin hyvin toisillemme sopivat. Ja että meillä tulisi olemaan yhdessä suht tylsää. Meillä ei ole paljoa yhteistä. Miltäs sinusta tuntuisi jos olisimme vain aviopari?
2 - Miehen puhekupla: No itse asiassa itsekin mietin tuota. Myönnän kyllä että se meille parhaiten varmaan sopisi. Ei meistä oikein muuhun olisi. En minäkään sinusta kovin hirveästi pidä, enkä voisi täysillä sinuun sitoutua. Aina kuitenkin himoitsisin salaa yhtä työpaikankin naista. Olet nimittäin hieman lihava. Mennään vaan naimisiin. Kai se kaikille on paras ratkaisu.

Taiteesta

1 - Nainen makoilee etualalla sohvalla, Titanicmaisesti. Taustalla taiteilija kankaan ja telineen takana, tähystelee niiden yli naista. Joka on alasti. Pöydällä kynttilää luomassa salaperäistä hehkua, naisen kourassa viinirypäleterttu. Naisen puhekupla: Alkaako siitä jo tulla valmista, olet maalannut jo viisi tuntia!
2 - Miehen puhekupla: No vielä pari sutaisua. Viimeistelen juuri suupieltäsi... Naisen puhekupla: En kyllä enää yhtään malta. Liikeviivoja naisen kohdalla osoittaen että hän nousee siitä juuri nyt.
3 - Kuva maalauksen takaa. Miehellä ujo pervo nolostunut julkea virne. Naisella hämmästynyt ilme. Miehellä muna kädessä. Kankaalla vain lits läts löts, valuvia noroja.

Luonnosta

1 - Kaksi miestä homostelee pusikoissa.
2 - Asennot vaihtuvat.
3 - Käytä mielikuvitustasi
4 - Ja taas... Tässä kuvassa yläilmoissa liitelee lokki.
5 - Ja taas... Etualalla kukkia.
6 - Vielä kerran...
7 - Alalaitaan on tepastellut siili. Sen puhekupla: Vittu jätkäthän on aivan homoja!

TV-ohjelmista

1 - Kyömynenäinen mies istuu patiolla baarijakkaralla. Laidasta puhekupla: I made you some cookies, taste them.
2 - Mies maistaa yhtä keksiä. Puhekupla: MMMMmm, very good..!
3 - Miehen eteen astelee pukumies jolla kädessä paperinivaska. Pukumiehen puhekupla: My name is Chris Hansen. Keksejä maistelleen miehen puhekupla: And I am Riki Sorsa's brother.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus