Puun takaa

  • Tomi

Lauantaina ennen baariin lähtöä testailin reaktioita erilaisilla nettitesteillä. 0,2sek oli useimmiten tulos, eli selvinpäinkin olevalle ihan hyvä (alle 0,1sek about mahdoton, 0,2-0,25 suht normaali - mulle normaali selvinpäin joku 0,13-0,16). Olin juonut noin 2,5 desiä 20% litkuja vajaassa 2 tunnissa.

Baarissa sitten (viides sinä iltana, kello oli jo 02:30) en ollut vielä lähestynyt ketään, enkä nähnytkään ketään kiinnostavaa. Aattelin asettua kytikselle josta ottaisin katsekontaktia sitten ja katsoisin mitä tapahtuu. Meni 10 minsaa eikä ketään näkyny.

Sitten tulee jostain eteen nainen joka tökkää mahaan leikillisesti ja sanoo "Vittu ku kaikki jätkät on aina ihan jätkiä."

WTF. Meni varmaan 5 tai 10 sekuntia ja vain katsoin sitä. Tapahtui se sama mitä Mesessäkin. Jos joku nainen oikeasti sanoo jotain erilaista, älykästä, nokkelaa, hauskaa, yllättävää, niin se on mulle vähän sama kuin tenniksessä nostas paitansa ja syöttäs sitten kunnon ässän. Jään vaan tapittamaan ja miettimään että tohon en varmaan ehdi. Mistä ihmeestä se ton veti. Yleesä vaan saan olla niin ylilyöntiasemassa että sieltä on helppo pomputella vaikka minkälaista lyöntiä vaikka mihin kulmaan ja katella miten nainen noukkii vain vaivoin ja takasin tulee jotain löysää johon on helppo ehtiä tai vaikka vähän brassailla ja lyödä jalkojen välistä takaperin kolmella voltilla samalla purukumia jauhaen ja saippuakuplapalloja puhallellen, niin että ne muodostaa peace-merkin.

No nainen kimpoili vähitellen baaritiskille siitä. Jäin katsomaan. Enkä koko iltana keksinyt mitä tehdä... Jipii. Enkä ollut siinä sen enempää humalassa kuin koneella reaktiotestejä tehdessäni. Eli noin 0,9 promillea.

Jossain vaiheessa ajattelin että taidan tietää sen netistä.

Mutta nyt tämä jää kesken kun pitää lähteä voileipäkaakkua syömään.

tukisanoja:
paita
vaatteet
repla
kasvot
kimpoilu

[jatkuu]

0:29. Nonni. Selasin Irc-galleriasta 20-vuotiaita, ja yks löyty joka 40/60-sänssein on se vittuku-nainen. Kaks tuntiahan tossa vain meni.

Kun täti tuli hakemaan serkun rippijuhlakaakkuja syömään pihasta, niin portaissa törmäsin ehkä siihen avaimen piirtäjään [jos et tajua, selaa blogiani]. Ja samalla vedin pitkähihasta päälle. Tai oli just pää kaula-aukosta. Että enköhän jääny tehokkaasti naisen mieleen. Ainiin, asteikolla 1-spruits se oli ehkä jotain about njams.

Mut takaisin vittuku-naiseen. Se oli pukeutunut kuin ninja. Kaikki vaatteet mustia. Melkein kuin ois poolopaita ollut, mutta ei sentään kaulusta ollut. Näytti tosi kiinnostavalta. Mietin etten jatkossa taida lähestyä naisia joilla on kaula-aukko. Olin jo unohtanut sen mustafarkkustanaistapitäälähestyä-projektini. Hiukset oli vaaleat, puolilyhyet. Mutta jos miettii tuota naista eri kanteilta niin. Se oli kaikin puolin paras minua koskaan baarissa lähestynyt nainen. Kasvot (persoonalliset, vekkulat), vartalo (ninjamainen, hoikka, akrobaattinen), ikä (19-22), vaatteet (epähoromaiset, epäpinnalliset, mystisen mustat). Ja entä se repla. Muut replat mitä muistan on joko niin blaablaa etten muista, tai niin kökköjä että muistan. Onko antaa tulta, anyone?

Ja juuri se että se repla oli niin wohou, syöksi mut sakkaamaan kohti maanpintaa. Olisi ollut helpompaa jos olisin edes 3 sekuntia aiemmin nähnyt sen, ja miettinyt että joo tota lähestyn, mutta kun se tuli kuin salama kirkkaan puun takaa siihen. Se on kuin aamulla menis jääkaapille ja siellä ois avattu joululahja (joku mitä juuri edellisenä iltana mietti että ois tarvetta). Ei siinä ihan heti kässää että se todella tapahtuu.

Mutta se repla. Mietin siinä että tarkoittiko se jotain kuten "äh kaikki äijät on ihan samanlaisia, minä olen suosiolla lespå". Mutta ei se varmaan mitään sellaista ollut. Se oli vaan sellainen nykäsmäinen aforismi, juuri joita itse vähän aikaa sitten blogiin laitoin. Mutta ei tullut heitettyä kuin Alkon hyllyltä jotain että "Joo ja aina kun puhelin soi niin pelkään että joku soittaa."

Edellisenä baari-iltana lähestyin siis 14 naista. Nyt 0. Taas. Vähän kuin ensin voittaa Suomen mestaruuden, ja sitten jää jumboksi ja menee konkkaan ja tipahtaa puulaakisarjaan. Ei kiva.

Edellisellä kerralla tärkeä tekijä oli se että jo ekassa paikassa ja melko alussa tuli lähestyttyä yhtä. Siihenkin syynä vain se että baariseura juuttui jonkun tuttavuuden kanssa juttelemaan venyväksi tuokioksi ja alkoi kyllästyttää ja huomasin yhden naisen sipovan hiuksiaan yksin istuen. Ja sitten oli ketsuppipurkki vauhdissa ja ketsuppia lenteli vähän vaikka mihin suuntaan. Eli flow-tila olisi hyvä saada päälle jo ekasta paikasta. Se eka paikka vähän niin kuin määrittäs sitten koko illan suunnan. Ainakin mulla se on paljolti noin.

Vähän vaikeutti ehkä myös se että se nainen tuntui olevan sen verran humalassa että kimpoili puolelta toiselle, ja sen kaverit tais välillä vähän käskynkkään ottaa sitä. Että oli vaikea päätellä millanen se normaalisti olisi. Vaikka mitä muuta nytkään näin kuin että sika säkissä, mutta ainakin ulkoisesti ok, ja repla ei mitään tavallista tuubaa. Jäi mietityttämään että jos sen arvan olisi raaputtanut, mitä olisi humalan hopeahileen alta paljastunut.

Olisi siis ehkä jotenkin pitänyt toimia kun oli varmaan vähän kaikin puolin kiinnostavin nainen joka koskaan on lähestynyt minua baareissa, ja myös niitä kiinnostavampi joita itse olen lähestynyt. Kiinnostaisi mistä sen kanssa olisi voinut jutella. Olisikohan se edes luonnistunut kun se oli niin humalassa. Vaikkakin, minä olin se joka sanoi sanoja upean huikeat nolla kipaletta.

Pitääpä nyt testata reaktioita.

http://www.fetchfido.co.uk/games/reaction/reaction_test.htm
http://www.exploratorium.edu/baseball/reactiontime.html

Ihan samoja tuloksia tulee kuin humalassa (0.205 usein ka, 0.176 paras ka). Tosin olen vähän väsynyt jo.

2 kommenttia

_Turska_

28.8.2007 09:21

Mitä tähän nyt sanoisi. Onneksi olkoon? Laita sille IRC-galleriassa viestiä, ei se ota jos ei annakaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:17

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus