Sähköpostiosoitteeni

  • Tomi

Minulla on ollut 2-3kk käyntikortissani sähköpostiosoite muodossa TURKOOSIPENKKI ätshiu YAHOO.COM.

Koska jos sen mainitsisi normaalissa muodossa, alkaisi tulla roskapostia. Miukumauku-sanasta en pidä eikä se mahtuisikaan koska 10000 merkin rajoite on muutenkin täynnä. Voisihan siinä tietenkin olla vain että ät. Ja tyytyä olemaan persoonallinen muissa asioissa..?

Eilen ekaa kertaa tuli kyselyitä että miten se oikein menee tuo. Tuleeko välilyöntejä, alaviivoja, pitääkö kirjoittaa isolla...

Epäonnistunut kuvan lähetys. Epäonnistunut Meseen lisäys. Toinen sentään kertoi olevansa humalassa. Toinen on vain lääkäri.

Toisaalta, voisi ottaa pois Cityn sähköpostista yhden 850kb-kokoisen viestin jossa nainen laittoi 4 alastonkuvaansa. Mutta ennen sitä pitää kyllä taustakuvaksi säätää ne...

Ja asiasta puheen ollen, miksi lääkärit häpeävät esitellä kasvojaan Cityssä? Koska jos asiakas tunnistaisi niin... Pitääkö säilyttää kasvonsa, menisikö uskottavuus? Eikö edes maailman vitivalkein takki pelastaisi enää sitten, jos joku on huomannut että etsit miesseuraa netistä..? Olisiko sama sen suhteen että etsit miesseuraa baarista..? Toisaalta, voihan baarissa käydä ihan vain pitämässä hauskaa. Mutta miksei sitä voi ihan vaan netissä pitää hauskaa. Mikäs sen mukavampaa kuin osallistua keskusteluihin omalla kuvallaan. Viestiarkisto tosin kannattaisi laittaa salaiseksi ettei kukaan (googlesta mitään ymmärtämätön ainakaan) löytäisi että mikä on se lempikesähittikappaleesi. Jos Tean Tytöt tykkää, niin kukapa enää uskaltaisi antaa sinun mitata verenpaineesi?

Mitä kertoo ihmisen asenteista nettideittailuun jos ei uskalla laittaa kuvaansa, jotta, böö bää buu. Että tätä harrastaa vain ihmiset joissa on jotain vialla. Jos näin, niin miksi ihminen itse tätä harrastaa - jotta kohtaisi ihmisiä joissa on jotain vialla?

Mitä kertoo ihmisestä se että hän etsii sitä uuh aah suhdetta paikasta, josta sen uuh aah suhteen etsimistä hän häpeilee..?

Miksi jotkut asiat on cooleja ja trendikkäitä ja muodikkaita ja kuumaa kamaa, mutta jotkut asiat on ensimmäiset muutamat vuodet hävettäviä..? Kuka olisi 1999 uskaltanut kertoa jollekin tutulleen käyneensä nettitreffeillä? Ja miksi ei olisi uskaltanut? Koska se oli silloin jotenkin säälittävää jos piti sellaisiin keinoihin turvautua? Koska se oli vähän friikkiä, koska kukaan ei vielä tuntenut toista samanlaista. Mutta eiköhän nyt asia ole jo normaalia ja luonnollista jossa moni ei näe juuri mitään pahaa tai arveluttavaa.

Ehkä sadan vuoden päästä pääministeritkin laittavat Cityyn kuvallisen käyntikorttinsa ja ovat Vieteltävissä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus