Salaliittoteoriasosiaaliporno vol 2

  • Tomi

Tämä alla oleva kaikesta huolimatta aivan yleisesti, ei siis liittyen keneenkään yksittäiseen tapaukseen:

Tuli mieleen, että se eka viesti oli muotoiltu niin kuin oli, koska heruttaminen ja iskeminenhän ei ole heruttamista ja iskemistä, jos kertoo että tämä ei sitten muuten ole heruttamista ja iskemistä. Eli jos haluaa suhteesta käsin heruttaa, sehän on kaikille ihan ok, jos vaan vähän meikkaa ja maskeeraa sitä herutusta sen näköiseksi, ettei se mitään herutusta edes olisi. Eli vastuuvapautuslauseke vaan mukaan. Näin lunastaa takaisin hyvän omantunnon, että heruttaa, vaikka on suhteessa. Eikä myöskään voi jäädä kiinni kintut housuissa siitä, että on heruttanut. Jos vastaanottaja vaikka vuotaa viestin copy-pastena blogiinsa, ja poikakaveri sattuu näkemään.

Minua on tänä vuonna heruttanut kolme suhteessa olevaa, tai juuri suhteensa päättänyttä. Kaikkien kanssa olen viestitellyt 1-7 vuotta aiemmin. Joidenkin kanssa useamminkin, vuoden välein esim muutaman päivän ajan. Jostain syystä minä olen helppo kohde siinä vaiheessa kun naisen suhde on päättymäisillään tai päättynyt. Yritän tässä arvailla syitä:

a) jään helposti mieleen
b) deitti-ilmoitukseni on helppo löytää vaikka Googlella
c) deitti-ilmoitukseni on aina esillä, en siis poista sitä, edes ollessani suhteessa
d) vaikutan varmaan erittäin helpolta saaliilta
e) naiset varmaan ajattelee, että vaikkemme treffaisikaan, niin se minun kanssa viestittely olisi jotenkin terapeuttista, tai todellisuuspakoa

Monet jää yliajaksi hiertävään kökkösuhteeseen. Se kielii huonosta itsetunnosta. "En löytäisi kuitenkaan ketään parempaakaan." "En ansaitsisikaan mitään parempaa." "En halua täysin tyhjän päällekään, sitä ei tiedä montako vuotta täytyy kärvistellä ennen kuin löydän jonkun toisen."

Ois kuitenkin hyvä hommata ensin se itsetunto kuntoon, ja alkaa vasta sitten tutustua ihmisiin. Se että ihmisillä paikataan oman itsetunnon puutteet ei ole oikea reitti. Jos ei edes itse pidä itsestään, niin miksi sitten tyrkyttää itseään toisille? "Minä inhoan itseäni, mutta pitäisitkö edes sinä edes hivenen minusta, nyyh?"

Tykkää ensin itsestäsi, ja katsotaan sitten mitä mieltä minä tulisin olemaan. Minusta ei juuri henkilökohtaiseksi Jeesukseksi ole. Ole itse oma Messiaasi. Minä pystyn olemaan toiselle ihmiselle suurinpiirtein vain minä.

Jos lähestyy minua motiivina päästä juttelemaan aidanseipäistä, niin on melko huono taktiikka laittaa ekaan viestiin että "haluan jutella kanssasi vain violeteista traktoreista, enkä mistään muusta, koskaan, siis ihan aidosti ja oikeasti ja autenttisesti tarkoitan tätä, ja toivon että kunnioitat sanojani, piste".

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus