Sampopankki kadotti asiakkaan sentit!

  • Tomi

"Danske Bankin kanssa yhdistyneen Sampopankin ongelmat jatkuvat. Sampopankin tietokonejärjestelmässä tapahtuneen virheen vuoksi erään asiakkaan tilillä olleista 14252.02 eurosta katosi välillä oleva piste. Kun asiakas seuraavan kerran kirjautui tililleen hän joutui hieraisemaan silmiään. Monitori näytti että hänellä olisi 1425202 euroa. Asiakas hieraisi silmiään uudemman kerran. Ei vaikutusta. Mies päätti kokeilla ja nostaa koko summan Sampopankin Sisä-Kälviän konttorista. Tämä onnistui. Tämän jälkeen mies kokosi kimpsunsa ja kampsunsa ja muutti Aruballe.

Sampopankista todetaan että virhe on kiusallinen mutta harvinainen. He lupaavat tehdä kaikkensa ettei kyseinen virhe enää pääsisi toistumaan. He pahoittelevat asiakkaalleen aiheuttamaansa harmia ja aikovat lähettää tälle kaksi kahvipakettia kivusta ja särystä ja mielipahasta. Aruballe muuttanutta miestä ei tavoitettu kommentoimaan Sampopankin uusinta häslinkiä. Tietokonejärjestelmä puhallutettiin mutta viranomaisten mielestä dopingilla ei ollut osuutta asiaan."
- Olakrezin TietoToimisto

2 kommenttia

Anonyymi

19.8.2008 12:00

Hyvin se cityily näyttää onnistuvan sieltä Arubalta käsinkin ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus