Seiska runoilee

  • Tomi

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a91198/tama+kuva+saattaa+maksaa+miley+cyrusille+4+miljoonaa

http://www.foxnews.com/story/0,2933,491304,00.html

"Teinitähti Miley Cyrus julkaisi blogissaan kuvan, jossa hän vetää silmänsä viiruiksi, kuten tapana on jos haluaa mollata aasialaisia. Kuva levisi nettiin, ja ankara kritiikki alkoi heti."

Joku laittaa kuvan blogiin, ja se leviää nettiin, oh hoh, kukapa olisi uskonut. Ja tuo kuva levisi kyllä muuta kautta. Ei Miley Cyrus:in oman blogin kautta.

"Nyt OCA, jenkkijärjestö, joka on ottanut tehtäväkseen edistää amerikassa asuvien aasialaisperäisten kansalaisten sosiaalista hyvinvointia, on yhä tyytymätön Mileyn anteksipyyntöihin ja nosti siviilikanteen."

Siviilikanteen nosti Lucie J. Kim.

"OCA vaatii neljä miljoonaa dollaria kipurahoja. Se tarkoittaa 4 000 dollaria jokaista Los Angelesissa asuvaa aasialaista kohtaan, joiden kansalaisoikeuksia Miley on järjestön mielestä loukannut."

Kim vaatii 4 MILJARDIA dollaria. Se tekee 4000 dollaria jokaista Los Angelesin MAAKUNNASSA asuvaa aasialaista KOHTI. Eli LA:ssa on kyllä enemmän kuin tuhat aasialaista.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus