Seurusteluasiakirja

  • Tomi

Kaikki cityläiset eivät ole ajatuksen kanssa lukeneet jokaista keskusteluarkistoni viestiä. Ja joku joskus luuli etten ollut tässä tosissani. Ja sitä/tätä/tuota/nuita oli mukava vähän hioa. Ja oikeastihan en pidä seurustelu-sanasta. Rakkaus-sanasta joo, mutta rakkausasiakirja taas ei ole kovin kiehtova idea. Mutta siis oikeasti, kyllä mä jonkun tällasen laatisin jos laatisin. Karuja olakrez-faktoja osa yksi. Mutta siis, ottakaahan tekin käyttöönne jatkossa tällaset (itse en vielä ole ottanut kenenkään kanssa, mut sopiihan sitä yrittää herutella, joka toki tämän blogimerkinnän tarkoitus ei missään määrin ollut).

Ja muuten se ikä-sana taipuu iöistä, aivan kuten vika-sana taipuu vioista. Kysykää vaikka evlut-seurakunnan asiakirjoilta. Ei tainnut kukaan mainita tuota oikeaa muotoa keskustelupalstalla, tässä kaksisen viikkoa sitten. En kehdannut brassailla tollasella tuhannetta viestiäni, jota välttämättä en edes pistä tonne laisinkaan äkkiä. Eiköhän vaki-cityläiset mut jo tunne, ja jos jutuistani pitäävät, osaavat vaklata blogiani. Ja summamutikka-cityläiset yhtä hyvin tai jopa paremmin osaavat törmätä minuun etusivun Blogit-otsakkeen alla. Ja näitä sentään voi muokata miten lystää tai vaikka ihan poistaa. Ei kyllä mitään keskustelua synnytä, mutta harvoinpa keskustelupalstallakaan juuri mitään kummoista tapahtui (tai jos tapahtui, kerro missä), ja oikeasti lähes puolet avauksistani olisin laittanut niin että niihin ketjuihin ei voi edes laittaa lisää viestejä, monesti en edes katsonut mitä muut sitten laittelivat. Ja jos jonkun muun ketjuun jotain törkkäsin väliin, nämä viestit lähes juuri koskaan eivät mitään reaktioita aiheuttaneet. Ehkä jotain vittuiluyritelmiä kuten "tossa oli aika monta %-merkkiä". Kivempaa tällanen blogailu, vai blogitus, vai blogittaminen. Kerro toki sekin. Ja oikeasti tämänkin piti olla vaan se että laitan ton asiakirjan tohon enkä mitään muuta, mutta joskus olen juttutuulella, mutta samalla kyllä tässä söin banaanikakkua ja join kahvia, ja ne oli hyvää, nyt on kyllä pakko loggautua Meseen, jotta pääsee jauhamaan ties mistä ties keiden kanssa. Nyt kyllä ei enää juurikaan otsikko vastaa sisältöä mutta annan sen kuitenkin olla tollasenaan. Terveisiä tutuille.

Täten julistamme aloittavamme seurustelun. Hyvin sujuvaa seurustelua varten olemme sopineet joistakin ehdoista todistajien läsnäollessa. Molemmille seurustelun osapuolille on annettu oma kappale sopimusta.

1§ - Suhde voimassa toistaiseksi.
2§ - Jos panen suhteen aikana ketään muuta kuin sinua, sinulla on lupa tehdä abortti ilmoittamatta minulle mitään, vaikken edes tietäisi sinun olevan raskaana, ja sinun ei tarvitse koskaan edes kertoa minulle olleesi raskaana, ja puolustuksekseni ei riitä se että olin humalassa, tai että sillä ketä panin oli vaan niin valloittava hymy.
3§ - Kun suhde päättyy, kummankaan ei tarvitse antaa toiselle takaisin mitään suhteen aikana lahjana annettua.
4§ - Kun suhde päättyy, lainassa olevat tavarat palautetaan toiselle pikimmiten.
5§ - Suhteen päättymisestä tulee ilmoittaa kasvotusten tapaamisessa jonka keston tulee olla vähintään tunti (60 min), ja suhteen päättymisilmoituksen jälkeen toisen pitää jutella toisen kanssa ainakin tunti ja vastailla hänen kysymyksiinsä parhaansa mukaan.
6§ - Kumpikaan ei suhteen päätyttyä (tai kyllä sen aikanakaan) saa ahdistella toista esim jatkuvilla pilapuheluilla, seuraamalla, väijymällä, lähettämällä joka viikko rasiallisen suklaakonvehteja, uhkailemalla tekstiviesteissä tappavansa itsensä/toisen.
7§ - Jos jompikumpi osapuoli alkaa käyttää huumeita, tai joutuu vankilaan, tai juo päivittäin sixpackin kaljaa (tai sitä vastaavan määrän muita alkoholituotteita) tulee pikimmiten pitää kriisipalaveri jossa neuvotellaan suhteen mahdollisesta jatkosta ja korjaustoimenpiteistä.
8§ - Sopimuksen osapuolet eivät saa ottaa yli 4,5 sekunnin katsekontakteja kenenkään tuntemattoman, vastakkaista sukupuolta edustavan henkilön kanssa. Jos katsekontakti todistetusti ylittää tämän raja-arvon, saa suhteen toinen osapuoli seuraavien kymmenen (10) päivän aikana ottaa niin pitkiä katsekontakteja kuin haluaa, kenen tahansa kanssa.
9§ - Jos suhteessa tulee minkäänlaista riitaa (tai vaikkei tulisikaan), kumpikaan osapuoli ei saa alkaa leikkimään mykkää, tai kadota tietymättömiin. Jos toinen haluaa kadota jonnekin, hänen tulee ilmoittaa toiselle osapuolelle milloin aikoo kadota, ja miten kauan aikoo olla tavoittamattomissa. Hänen ei kuitenkaan tarvitse kertoa minne hän menee. Hänen tulee kuitenkin kertoa saako häneen yhteyden sähköpostilla tai tekstiviestitse. Hänen ei kuitenkaan tarvitse vastata näihin yhteydenottoihin. Palatessaan takaisin sivistyksen pariin sademetsäekskursioltaan, kadonneen osapuolen tulee antaa jokaista katoamispäivää kohden 1 sivu (35 riviä, fontti Courier New, fonttikoko 10) selitystä jossa hän käy läpi katoamisensa syitä, ja miltä hänestä tuntui olla keskellä sademetsää, kaukana toisesta, ja mitä hän aikoo jatkossa tehdä ettei tällaisia katoamistemppuja tarvitse tehdä, ja mitä toinen voi tehdä.
10§ - Sopimusta voidaan täydentää sitä mukaa kun uusia pykäliä lumpsahtaa mieleen. Sopimusneuvottelujen aikana ei saa nauttia alkoholia. Uudet korjatut versiot sopimuksista tulee myös allekirjoittaa kahden (2) todistajan läsnäollessa.

Päiväys:

Paikka:

Seurustelun osapuolet:

Todistajat:

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus