Sinkkunaisten seksuaalisuus

  • Tomi

Otos 1 Kuopio

Facebook:
hetero 85
lesbo 2
bi 1
ei kerro 46

Suomi24:
hetero 193
lesbo 2
bi 11
ei kerro 34

Yleensä lesbojen osuudeksi arvioidaan noin 5% ja biseksuaalien osuudeksi noin 10%. Tämä tarkoittaisi noilla lukemilla että 28% lesboista kertoo sen Facebookissa, biseksuaaleista 8% (ainakin julkisissa profiileissa). Suomi24:ssä 16% lesboista kertoo sen, biseksuaaleista 46%.

Facebookin julkisten profiileiden perusteella 1,1% naisista olisi bi. Suomi24:n perusteella 5,5%. Eli jos binaisella on julkinen Facebook-profiili, hän 90% todennäköisyydellä ei ilmaise olevansa bi, eli sieltä näkyy vain että on kiinnostunut miehistä, tai koko kohtaa ei ole täytetty lainkaan.

Voisi luulla netistä seuraa hakevissa olevan enemmän lesboja kuin keskimäärin. Koska jos lesboja on vain 5%, niin voi olla vaikea löytää toista lesboa. Joten ihminen ajautuisi nettiin. Tosin ehkä tästä yleisesti koetusta vaikeudesta johtuen lesboille on järjestynyt kaikenlaisia erikoistilaisuuksia, kuten Seta-toiminta, joten nettiin ei tarvitse edes turvautua.

Otos 2 Turku

Facebook:
hetero 179
lesbo 4
bi 1
ei kerro ?? (mahdoton selvittää koska jättämällä kohdan tyhjäksi saa vähemmän hakutuloksia kuin laittamalla että Interested in men...)

Suomi24:
hetero 637 (normaalijakaumalla 659)
lesbo 16 (normaalijakaumalla 38)
bi 46 (normaalijakaumalla 78)
ei kerro 76

Eli jos noista naisista 5% olisi lesboja ja 10% bi, niin nuo 76 jotka eivät kerro mitä ovat jakautuisivat näin: hetero 22, lesbo 22, bi 32.

Mutta usein jos ei kerro seksuaalisuuttaan, niin niissä profiileissa ei ole kerrottu mitään muutakaan. Eli ei ole täytetty pituus, tupakointi, ja oikein mitään muitakaan kohtia. Mutta jos on, ja profiili on kuvallinen, ainakin itselleni on melko selvää että kyseessä on kaappi-bi. Ainakin kaikki tuollaiset tapaukset joilta olen asiaa kysynyt ovat myöntäneet olevansa bi.

637 heteron joukossa on varmaan 10-15 jotka tietävät olevansa bi. Tai joilla on väärä käsitys siitä mitä bi on. Esim että vain silloin on bi jos voisi kuvitella seurustelevansa sekä miehen että naisen kanssa. Ja ovat siksi laittaneet että hetero. Bi-kohdan täyttäneissä naisissa tuskin on yhtään naista joka oikeasti olisikin hetero. Voi kyllä olla muutama mies joka on luullut keksineensä hyvän tavan tutustua naisiin, tai löytää kolmas pyörä avioliiton rattaita liukastamaan.

Otos 3 Jyväskylä

Facebook:
hetero 93
lesbo 0
bi 1
ei kerro 29

Hieman epäilyttävä, eikö?

Jostain syystä tuo bi ei löytynyt normaalihaulla vaan piti etsiä Jyväskylän sinkkunaisia joiden lempitv-ohjelmissa on L-koodi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus