Suomi24-treffit heruttamisesta vol 3

  • Tomi

Nyt olen plärännyt siellä 19-21 ja 24-25-vuotiaat kuvalliset naiset, jotka eivät tupakoi tai tupakoivat joskus.

Taisin kyllä 19-21-vuotiaat selata niin että olisivat loggautuneet viikon sisällä, koska se on se default-asetus, ja unohdin laittaa siihen 6kk. Tuntuisi hölmöltä selata myös ne jotka tuota aiemmin ovat viimeksi loggautuneet, tosin en muista onko tuo 6kk sittenkin se maksimi, ja toisaalta eipä sellaisia olisi kuin muutamat.

Enkä ihan varma ole olenko selannut jo myös 22-vuotiaat.

19-vuotiaista en taitanut laittaa kellekään mitään viestiä. Ei niistä ainakaan ketään mieleen jäänyt, saatoin ehkä 1-2:lle laittaa vieraskirjaan jotain nasevaa ja älykästä = typerää pallinaamaisuuteni osoittavaa puujalkasontaa.

Ekaa kertaa koskaan koko tuolla sivustolla, tai varmaan missään, herutin jotakuta kolme kertaa, ennen kuin vastasi minulle. Toinen herutus noista oli vahinko, vasta sen jälkeen huomasin että olin jo heruttanut sitä. Nainen oli muuttanut ilmoitustaan sen verran, ja ehkä vaihtanut kuvaakin, niin en osannut yhdistää. Kasvomuistini on tosi huono. Yleensä minun pitää tavata nainen 3-4 kertaa ennen kuin onnistuu palauttaa sen kasvot mieleen, kun ajattelen sitä. Siis tiedättehän, kai jokaiselle tulee sen ihmisen naama mieleen mitä kunakin hetkenä ajattele. Ainakin jos silmät kiinni ajattelee.

Itselle tulee alussa mieleen vain jotkut sen nettikuvat ehkä, vasta monen tapaamisen jälkeen pystyn 3d:nä pyörittämään sitä ihmistä ajatuksissani. Liikkuvaa kuvaa jne. Siihen saakka pelkkiä jpeggejä pystyn nostamaan mieleen. Ja jos muistelen mitä teimme tai mitä meille tapahtui, se nainen on niissä kasvoton, tai sitten sillä on tosi huonosti photoshopattu jpeg pään kohdalla.

Naiset pitävät profiiliaan Suomi24:ssä useimmiten vain 1-2 kuukautta. Ja nyt taitaa olla noin kuukausi siitä kun aloitin tämän yritelmäni selata kaikki 18-38-tms-vuotiaat kuvalliset naiset sieltä läpi. Tämä on kuin pohjaton suo, nyt siellä varmaan olisi taas suurin osa 24-25-vuotiaiden naisten profiileista tuoreita. Aivan kuin yrittäisi syödä torilla mansikat loppuun. Kun olet päivässä syönyt 20 litraa, seuraavana aamuna siellä on niitä taas lisää.

Järvessäkin on paljon kaloja.

5 ikäluokkaa siis selasin läpi, yhden kanssa olen viestitellyt 3 viestin verran. Nyt siitä ei ole kuulunut, voi olla ettei koskaan enää kuulu. Jotain se vihjaili että sillä on jotain ongelmaa, tai on tosi huono ihminen juuri nyt olemaan tekemisissä kenenkään kanssa.

5 ikäluokkaa ja 1, tuosta voisi arvioida että 3-5 tulisin yhteensä löytämään jos kaikki kävisin läpi.

6 tai paljon useamman kanssa en jaksaisi/kerkeäisi viestitelläkään. 3-5 tarkoittaa suurinpiirtein sitä että keskimäärin niistä yksi tulisi tavattuakin.

Laskin pari päivää sitten että olen 15 tavannut Suomi24-treffien kautta. Plus kaksi jotka tunnistin baarissa, joille juttelin pari lausetta. Yksi taas tunnisti minut - olin sattumalta istunut sen tuolille kun se lähti vessaan, päädyin sen asunnolle pelaamaan yatzya. Voitin ylivoimaisesti.

Ja ainakin kaksi näin joskus kadulla, kumpaakaan en tervehtinyt.

Tällä hetkellä Suomi24 on kyllä ylivoimainen paikka. Jos joku haluaa netistä seuraa, niin suurella todennäköisyydellä sinne liittyy. Jostain syystä ilmoitukset on järjestään kiinnostavampia kuin Cityssä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus