Suosiosta

  • Tomi

Huomasin juuri että olen 407:nneksi luetuin blogi Blogilista.fi:ssä. Jossa on 18241 blogia.

Eli melkein luetuimmassa 2%:ssa.

Tosin vain 17 lukijaa ollut viikossa.

Ja edellinen sijoitus oli yli 2000.

Johtuu varmaan noista tuoreimpien blogimerkintöjeni otsikoissa, joissa mulkut ja idiootit vilahtelevat.

Ei vieläkään ole tullut yhtään yhteydenottoa blogilista-surffailijoilta. Joten... Ainut hyöty koko sille sivustolle liittymisestä minulle on ollut se että 3-30 ihmistä viikossa lukee blogiani. Ja se miten blogini heihin vaikuttaa, esim tietävät paremmin miten löytää rakkaus, tai alkavat harrastaa haikujen kirjoittamista. Ja... No tuskin saan kutsua heidän häihinsä, tai he minulle haikujaan näyttävät. Joten nollahyöty toistaiseksi.

City-blogini isoin hyöty ollut se että joku löysi tämän sattumalta Googlella kun tunki sinne sanat "mieleni pelto". Tapasin häntä 2 kuukaudessa noin 22 kertaa ja tein hänestä noin 100 runoa.

Olisi tietenkin mukavampaa jos jotakuta kiinnostaisi asia/aihe x ja hän laittaisi sen Googleen, ja löytäisi City-sivuni, tai jotkut muut sivuni, tai jos hän etsisi sen tagin omaavia blogeja Blogilistasta ja löytäisi "minut" siten.

Tai ehkä kukaan ei etsi ketään. Tai sitten minulla on ihan eri kiinnostuksenkohteet kuin muilla. Tai sitten minua on vaikea lähestyä. Tai sitten Google ohittaa useimmat sivuni. Tai sitten koko netillä ja ihmiskunnalla on salaliitto minua vastaan.

No torstaina sentään sain 9-tason kenossa 5 oikein ja voitin puolen euron panoksella euron.

ps: hakusanoja Googlelle:
Keno voittaminen vitutus riemu ihmisyys avantouinti lanttulaatikko lanttulaatikossa lanttulaatikkoa lanttulaatikkoon lanttulaatikointi lanttulaatikoita lanttulaatikolle lanttulaatikkoa lanttulaatikkoako lanttulaatikkoonkohan lanttulaatikkoni lanttulaatikommeko lanttulaatikoistakaan lanttulaatikoineen

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus