Tähdet tähdet

  • Tomi

Kun aamulla herää, ja ensimmäisenä mielessä on ihan automaattisesti James Lipton, niin siinä ei auta pään pyörittely tai silmien aukaiseminen.

Tulta päin sano hirvi lumessa, joten ei kun merkintää veivaamaan herrasta.

Harva haastattelija on niin epäsuomalaismaisen huumorintajuton kuin James Lipton. Suomella on Frangen, Hytönen, Bjurström, ja muita. Vain Arto Nyberg pääsee lähelle Liptonia. Mutta hänessäkin on kuitenkin jonkun verran rentoa veikeyttä, enkä tarkoita pelkästään kulmakarvoja. Mutta James Lipton. Miltä hänen naurunsa kuulostaisi? Yritän miettiä miettimistäni, ja sieluni silmien eteen avautuu, vain vaivoin, kuin ohuena keidastuksena, lähes täysi muropaketti, jossa on vielä lelu sisällä, jota ravistetaan kevyesti.

Harva haastattelija on niin kykenemätön eläytymään siihen mitä haastateltava on juuri sanonut kuin James Lipton. Vaikka kuka tahansa olisi avautunut mitä tahansa, James Lipton se vaan esittää seuraavan vuorossa olevan kysymyksen lapustaan tai siitä laitteesta jossa kirjaimia juoksee. Vaikka Tom Cruise olisi juuri paljastanut olevansa lesbo, tai Julia Roberts olevansa natsi, James Liptonin kasvot eivät värähdäkään, ja kohta alkaa paasaus "Ja seuraavaksi teit modernin film noirin, yhden aikamme arvostetuimman ohjaajan, 3-kertaisen Oscar-ehdokkaan, Sidney Lumetin kanssa, millaista oli työskennellä Sidney Lumetin kanssa? *vaivihkaisen selkeä vilkaisu yleisöön että nyt voisitte vähän taputtaa koska mainitsin hra Lumetin nimen*"

Jos James Liptonin kanssa olisi kirjeenvaihdossa, saisi kirjeitä joihin olisi listattu:
- Mikä on lempivärisi?
- Kuka on lempisukulaisesi?

Ja sitten kun vastaisi että lempivärini on vaaleanpunainen, ehkä siksi koska yksi metsämansikan makuinen purukumi, Hubba Bubba, on sen värinen, ja siitä saa tosi isoja kuplia, mikä on muuten isoin kupla jonka olet tehnyt, ja oisko sulla jotain kuvia jossa sulla on purukumipallo juuri isoimmillaan, niin seuraava kirje olisi sitten about tällasta:

- Mitä sinulle tulee mieleen sanasta "vedenkeitin"?
- Mitä näet alle piirretyssä musteläiskässä?

No vedenkeittimestä mulle tulee mieleen Liptonin teepussi, jonka narun päässä on keltainen neliön muotoinen kartonki. Jos sen teepussin nostaa kupista, ja heittää seinään niin se lentää sinne ja lätsähtää ja ehkä melkein hajoaakin, ja sitten tipahtaa lattiaan, ja sen osumakohdan ympärillä on roiskeita, punertavia, ja osa niistä alkaa sitten valua sitä seinää pitkin, ihan hivenen pujotellen seinän rosoihin eläytyen.

Ja harva haastattelija on niin James Lipton kuin James Lipton. Melkein toivoisin että hän olisi suomalainen. Ja cityläinen. Ja osallistuisi City-miittiin. Olisi mukava nähdä miten kuivakkuus ropisee pois James Liptonin osallistuessa kaljapullonnopeusjuontikisaan. Vai ropisisikohan. "Anna mennä!" Yleisö mylvisi ja heittelisi lippiksiään. Olisi mukava olla kannustamassa. James Lipton havaiji-paidassa, keskellä Kaisaniemen laajaa nurmiaukiota, isojen komeiden puiden keskellä, yllä pilvien ryppäät niin jännittyneinä tapahtumia seuraten, ja sitten niin notkeina lähtemään taas liikkeelle, James Liptonin kumautettua tyhjän pullon päin nurmea, silmin nähden innoissaan nopeasta suorituksestaan. "24,3 sekuntia, et mennyt johtoon, lähellekään." Jameksen ilme lasahtaisi, ja hän lähtisi kädet taskussa tallustamaan kohti tammea kuselle.

Entä sitten cream crackerin syöntikisa. Cream crackerit sulautuisivat James Liptonin suuhun, kuin vesipisarat sulautuu järven pintaan kun saunakauhalla heittää. James Lipton ON cream cracker.

Ja mitä olisi mikään miitti ilman ilmaridailukisaa. Tai sen kissamaisemman sukupuolen edustajia. Jebalyn loihtisi James Liptonista viimeiset kankeudet ja kuivakkuudet. Jebalynin taianomaisen ilmaridailukäsittelyn jälkeen James Liptonista olisi muovautunut sulaa laavaa tihkuva viimeisen päälle rento ja rela playah, yo! James Lipton osoittaisi sormea lähimpiä cooleja aurinkolaseja päin ja aurinkolasit tottelisivat ja saapuisivat mykistyneinä James Liptonin ultra-hunajaisten silmien eteen. Uusi uljas jedi olisi syttynyt. Siinä tarvittaisiin muutama huurteinen juhlistamaan.

Tuotapikaa James Lipton valtaisi Suomen tv:n. Frangen, Hytönen, Bjurström ja monet muut pääsisivät lukemaan jääkiekkotuloksia. James Liptonista tulisi myös Lordi Lordin paikalle. Tomi "x-Lordi" Putaansuu alkaisi poliitikoksi. Ja James Lipton laulaisi linnanjuhlien huikentavassa musa häppeningissä Who's your daddyä.

Who puts you in your place?
Who's your daddy,
bitch, who's your daddy?
Surrender and obey, who's your daddy?

Hyvää pääsiäistä kaikille jotka sellaista kaipaa. Varokaa ettei suklaamunista pomppaa James Lipton.

2 kommenttia

Jebalyn

15.5.2007 22:32

Enpä ollut huomannut, mutta kiva että mainitsit tästä merkinnästä. Mukavasti pisti hymyilyttämään =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus