Tällastapa tää

  • Tomi

Edellisistä 14 merkinnästäni kahdelle (=2:lle) on herunut kommentteja. No, naisilta sentään (kai). Toisessa oli vain yksi lause, että keittäiskö kahvit. Toisessa käsiteltiin erästä tutun tuttua puhelinpelimiestä. Se merkintä kirvoitti kaksi naista kiistelemään berliininmunkin pinnoitteen väristä.

Eli, naisia kiinnostaa vain ruoka-asiat?

No, äsken kävin kaupassa ja ostin omenavaniljahilloa, Digestive-keksejä (Euroshopper) ja kahdenlaiset sinapit, pienet tuubit. Aura ja Turun. Väkevä ja Mieto.

Tuima on tulinen. Tai sellanen ätäkkä, turpaanvetävän kaltainen. En tajua ihmisiä joiden mielestä tuima on lässyn synonyymi. Tuliseltahan se kuulostaakin.

Miksi ostaa keksejä kilohinnalla 6-10e, kun voi ostaa Digestivekeksejä kilohintaan 1,92e, ja sitten niitten päälle kaikenlaisia hilloja ja pähkinälevitteitä kilohintaan 2-6e.

Ja kun kyllästyy Digestive-kekseihin, voi ostaa kaurakeksejä tai Marie-keksejä.

Ja miksi Koskenkorva Karpalo on hinta/potku-suhteeltaan halvempi kuin perinteinen Koskenkorva? Siis KARPALOA mukana! Varmaan koska Koskenkorvan brandi on niin jytisevän kova että se nyt menee millä hinnalla vaan.

Varmuuden vuoksi laitetaan vielä että kohta syön viimesen Reissumiehen HK:n kinkku-maksamakkaralla ja Euroshopperin Gouda-juustolla. Kyytipojaksi maitoa, sitä sinistä. Koska punaisten kohdalla oli joku ukko. Seisoi vain. Aivan kuin olisi lakannut odottamasta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus