Taviksen muotokuva (1-22.3) 2/2

  • Tomi

Tavis probleemien syövereissä

Taviksen suurimpia huolenaiheita on meneekö auto katsastuksesta läpi, unohtuiko kahvinkeitin päälle, mitä tänään syötäisiin, onko maksalaatikossa rusinoita, mitä muut ajattelee minusta, mistä saisi pölypusseja imuriin, mitä muut minusta ajattelee, ja juhannussää.

Taviksen seksuaaliset toimet

Lähetyssaarnausta keskellä sänkyä keskellä yötä. Lits läts uuh aah. Spruits. Krooh pyyh.

Tavis sisustajana

Taviksen olohuoneesta löytyy maailman tylyin matto. Sohvan yläpuolella, neutraalikuvioisella tapetilla koristetulla seinällä, lepää autuaasti maalaus, jossa nököttää lato kesäisen miedolla pellolla ja löyhän ruskea soutuvene jossain siinä sivussa. Taivaalla muutama autereisen pilven tapainen. Tunnelma kielii ajan pysähtymisestä. Oikeassa alalaidassa signeeraus, tummansinisellä, 98,7% tapauksista Purontakanen tai Tuppurainen.

Tavis tv:n ääressä

Tympeän ja näännyttävän työpäivänsä jälkeen tavis rentoutuu televisiota katsellen, kalsealta yksiväriseltä kangassohvaltaan. Hän antaa saippuaoopperoiden ja visailujen turruttaa mieltään entistäkin turremmaksi ja tuhnummaksi. Erityisesti Emmerdalen tuppukylän käänteet tuottavat tavikselle jopa hunajaisten tennissukkien tuoksua kiihottavampaa euforiaa. Twin Peaksista tavis ei tajua mitään, mutta katsoo silti, jotta voisi osallistua työpaikan kahvipöytäkeskusteluihin. Amazing Racea tiiratessaan taviksen sormet hikoavat musiikin tahtiin, kun kisaajat yrittävät ostaa bulgarialaiselta torilta turskaa. Tavis tykkää katsella uusintoja, vaikka hän olisi katsellut samat jaksot jo kymmeniä kertoja. Ritari Ässäänhän ei voi kyllästyä. Kaikkein kovin on kuitenkin MacGyver, kaikkien tavisten sankari. Jos tavis saisi valita, riippumatta siitä onko hän mies vai nainen, hän menisi ehdottomasti naimisiin MacGyverin kanssa.

Tavis ei ole missi muttei mikään rumakaan

Taviksen vaatteissa harmaa ja muut haaleat hiirulaisvärit ovat kovassa huudossa. Taviksen alkuperäinen hiusten väri on akselilta kaurapuuro-betoniseinä. Hän saattaa hävetä hiustensa epäeksoottista värimaailmaa, joten usein hän värjääkin ne vaikka minkä väriseksi. Etenkin naispuolinen tavis, jonka puhetta värittääkin jatkuva juurikasvun kiroaminen. Taviksen kohdatessa jonkun Kriisin, hän saattaa mennä ottamaan jonkun hölmön tatuoinnin, joka saa symboloida Uuden Elämän alkua.

Tavis unelmien pyörteissä

Taviksen harvoja vakavia unelmia on lottovoitto. Juuri muuta tavis ei rukoilekaan. Pienemmistä unelmista mainittakoon se, että tavis sujauttaa mielellään lappusensa megahalpahallin 10-vuotisarvontaan, josta voisi voittaa takakontin täyteen mätitahnatuubeja.

Yhteenveto

Tavis on kaikesta huolimatta enimmäkseen harmiton ja hassukin olento, ja syytä huolestua on vasta, kun tavis oppii valmistamaan sekamehutiivisteestä ja banaanijogurtin kolme kuukautta vanhoista jäänteistä ydinpommin.

2 kommenttia

Ella79

30.11.2007 13:13

Mä kypsytän sitä banaanijugurttia just

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:11

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus