Thö Usain Bolt of Facebook

  • Tomi

"Varoitus! Muut käyttäjät voivat pitää käytöstäsi ärsyttävänä tai loukkaavana.

Facebook's systems determined that you were going too fast when sending messages. You must significantly slow down. Further misuse of site features may result in a temporary block or your account being permanently disabled. For further information, please visit our UKK-sivu."

Ai muut käyttäjät voivat pitää käytöstäni ärsyttävän tai loukkaavana. Ei kai nyt sentään. Minähän olen kiltti ja sympaattinen kuin pienoinen hellyttävä kissanpentu jolle on annettu monta desiä vaniljakermaa.

Enpä tietääkseni laittanu kuin jonkun 30-40 suht lyhyttä viestiä vuorokaudessa, 3 ihmiselle, joista 2 kaverilistallani. Eikö sitä ärsyttävyyttä pitäs kysyä niiltä keille viestejä laitoin. Ja jos jokainen vastasi takaisinkin, niin eikö se systeemi vois tajuta että ehkä ne viestini eivät kovin ärsyttäviä olleet.

Miksei kaverilistansa ihmisille sais laittaa aivan niin monta viestiä kuin haluaa. En voi kuvitella sähköpostipalvelua josta lentää pellolle jos laittaa yli 40 sähköpostia päivässä.

Ja kaikilla ei chat toimi, käyttöjärjestelmästä tai selaimesta johtuen. Ja niiden kanssa ei voi chattia jotka eivät ole kaverilistalla.

Ei ole moni tainnut törmätä tuohon ilmotukseen, koska Googlella tulee vain 2 hakutulosta tuolle "Facebook's systems determined that you were going too fast", jotka molemmat on Facebookin help-sivuja, ja noistakin toinen puhuu chat messageista. Tosin hiukan eri sanoilla löytää muutaman maininnan:
You have received a warning because Facebook determined that you were going too fast when sending messages.
You received this warning because Facebook determined that you were going too fast when sending messages.
You have received a warning because Facebook determined that you were going too fast when sending messages and posting URLs.
Facebook determined that you were going too fast when sending messages.

Nyt se antaa tuon varoituksen joka kerta kun klikkaan mitä tahansa saapunutta viestiä.

Eräälle toiselle laitetusta vastauksesta: "Please be aware that the threshold at which you are warned is not a specific number, but rather determined by different factors (such as speed, time, and quantity)."

Siis eikös ajasta ja määrästä saada se nopeuskin, 10 viestiä tunnissa jne?

Varmaan se automaattisen valvontasysteemin laskuri raksuttaa jo silloinkin jos edes luen viestejä. En uskalla kohta katsoa monitoriin päin, edes toisilla nettisivustoilla, jos silloinkin rikon jotain asetusta.

ps: vai pitäskö sanoa että se jota epäillään mieheks - no kuitenkin erilainen friikki joka halutaan savustaa ulos, koska... systeemi päättää että jotain on vialla

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus