Top 10 cityläinen avautuu

  • Tomi

Tiedätkö mikä ero on olla Cityn top 100 -listalla sijoilla 11-15 tai sijoilla 8-10? No jos on top 10 joukossa niin näkyy etusivulla.

Ja vaikkei tee mitään niin vieraskirjassa on 10-20 kävijää vuorokaudessa, eikä 0-1.

Kävijöistä lähes kaikki on melko aktiivisia cityttäjiä (eipä juuri sellasia ole joiden nikkiä tai naamaa en muistais).

Joista kyllä varmasti monet myös saavat hyvän (=jonkinlaisen) mielikuvan aivoonsa kun joku sanoo olakrez.

Vähän sama kuin jos näkee telkkarissa lakkajugurttimainoksen, tai sattuu sellasen kohdalle kaupassa ja etenkin jos siinä on joku 10x20 cm pahvikyltti että LAKKAJUGURTTI ON HYVÄÄ. Niin kyllä sen siitä usein ottaa. Mutta muuten ei ois ottanu. Vaikka kyllä on jo monta vuotta tienny että sellainen asia kuin lakkajugurtti on keksitty.

Heräteklikkailu on samanlaista. Klikataanpa nyt tuosta tuota. Kun kerta on naaman edessä tolleen.

Tällanen johtaa harvoin syvempiin tapahtumiin; harva noista heräteklikkailijoista enää palaa apajille.

Koska se että syö lakkajugurttia viikosta tai päivästä toiseen vaatii muutakin kuin että sattuu näkemään jonkun mainoksen jossain. Se vaatii esim sitä että pitää aidosti lakkajugurtista.

Sama kuin olutkorkin päältä menee useampi ihminen jos se on keskellä katua kuin jos se olisi ojan pohjalla. Ei ne tarkoituksella sen päältä astu useinkaan, paljon useampia on niitä jotka sen huomattuaan varovat osumasta siihen. Mutta on eri asia olla olutkorkki sijalla 8 kuin sijalla 11. Hyvin eri asia.

Kun on tarpeeksi iso olutkorkki, ja tarpeeksi keskellä tarpeeksi isoa ja tarpeeksi ruuhkaisaa katua, niin... Homma johtaa siihen että saa sinne vankilaan 200 rakkauskirjettä, vaikka uusi lempinimi on niinkin epämairitteleva kuin "Insesti-Isä".

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200806047746477_ul.shtml

Tieto siitä että noin heruu ei varmaan tee maailmasta yhtään parempaa paikkaa. Nyt kaikki ketkä suunnittelevat mitään pahaa, voivat alkaa yrittää suunnitella maksimaalista pahuutta. Joka ylittää käsittämisen rajat. Tai toisaalta on aina se vaihtoehto että varastaa yhden pastellinsinisen vaahtokarkin ja pääsee Hullu Maailma -uutisiin tai Kymppiuutisten loppukevennykseksi.

Paljon muutakin sanottavaa maailmasta ja ajankohtaisista tapahtumista ja filosofisista kysymyksistä olisi, mutta EM-jalispeli alkoi juuri.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus