Welcome back

  • Tomi

Ja kohta vaan maistelemaan asfaltti-ihottuman puraisemaa maksamakkaraa. Mutta sitä ennen tulin katsomaan ketkä kaikki minua täällä ehtivät kyylätä kauppareissun aikana, ennen lähtöäni nimittäin panin Vieraskirjan käyttöön. Mahtava ominaisuus varmasti, tulee lisäämään city-parien määrää ainakin 100%:lla. Koska nyt täälläkin näkee että ketkä katsovat sinua. Mietipä vaikka baaria jossa ei näkisi kuka katsoo sinua ja miten usein ja miten kauan. Mietipä mitä vaan tilannetta jossa lähestyminen on 99% sen toisen taakkana. Jossa toinen katselee sinua peilin takaa, sinä et näe häntä, joten et myöskään voi häntä iskeä, et edes tiedä hänestä. Nyt kumpikin pääsee vaklaamaan toista valvontakameroilla, kuudesta eri kulmasta. Alku voi olla vaikka miten hienovarainen. Esimerkiksi mies ja nainen ilmestyvät toistensa vieraskirjaan päivittäin kuukauden ajan. Sitten jompi kumpi ei enää malta ja vetää puolikkaan viinapullon raakana ja laitata toiselle että "Wassup?".

Minua ennätti 20 minuutissa vaklata 4, kaikki naisia.

Alaovella oli lappu jossa kerrottiin että löydetty pyörän avain. Huomasin sen jo alustavasti pari päivää sitten. Mutta nyt katsoin tarkkaan. Siinä on melko fotorealistisesti piirretty se avain! Se teki vaikutuksen. Paperin värinä on violetti. Se iskee silmään hyvin. Minun avain se ei ole, minulla on aivan eri mallinen, ja tallessa. Puhelinnumero oli hyvin muistettava ja laitoin sen äsken Eniro.fin numerohakuun.

Tuli ihan muualta paikkakunnalta oleva henkilö. Mutta kun laitoin nimen Googleen, selviää että hän on kevään ylioppilaita ja päässyt opiskelemaan tänne. Naispuolinen sattumoisin. Pitäisköhän alkaa harrastaa selvinpäin-tekstareita? "Hieno piirros! Ei kyllä mun avain ole. Millos sullon tuparit? t: naapuri"

Kaikki 4 perusvälimerkkiä yhdessä lyhyessä tekstarissa. Mikäs sen hienompaa. Ja nyt edam-maksamakkara-reissumiehen kimppuun.

Mutta ennen sitä keittelen kyllä kahvit!

3 kommenttia

Anonyymi

21.8.2007 20:29

Juhla mokat? ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_Turska_

21.8.2007 20:54

Kyllä sä olet stalkkausekspertti, tsiisus sentään...
Ja eikö sun pitäny ostaa kahvileipää? Hä? Lankesit sitten ihan tavisleipään kuitenkin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:17

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus