Hyvät, pahat ja rumat

  • CodedLife

Ennen Irakin sotaa Irakissa oli paha hallitsija. Saddamin Irak rahoitti al-Qaedaa, valmisti joukkotuhoaseita, yritti saada ydinaseiden raaka-ainetta käsiinsä. Irak oli uhka koko maailmalle. Sitten Yhdysvallat sai tarpeekseen ja pisti paskaksi koko maan sillä diplomaattiset keinot ja pakotteet eivät nujertaneet tätä pahuutta. Sota oli viimeinen keino.

Kävikin niin, että kaikki syyt hyökätä maahan olivat silkkaa valhetta. Tiedustelupalvelun tiedustelupalvelu toimitti tilattua tietoa; toiselta nimeltään bullshittiä.

Onneksi sentään Saddam oli paha, joten syy hyökkäykseen ei ollut täysin tuomittava. Olihan S. kaasuttanut kurdeja taannoin. Diktaattori hermostui aika lailla kun Kuwait imutti Irakin öljyä ohiporausmenetelmällä, jonka Yhdysvaltalaiset olivat kuwaitilaisille opettaneet. Kun Saddam kyseli Usan Irakin suurlähettiläältä April Glaspielta mitä mieltä oltiin Kuwaitista hänelle todettiin ettei Kuwait ole Amerikan liittolainen. Asia on Irakin sisäinen. Ja niin S. kaasutti ja pullon kyljessä luki Made in Usa. Hups.

Saddam ei kuitenkaan aina ollutkaan paha. Usa ylisti Husseinia edistyksellisenä hallitsijana, joka teki enemmän kuin muut mm. naisten koulutuksen eteen. Husseinia pidettiin myös älykkäänä. Vain Yhdysvaltojen kirjoittamassa näytelmässä pahis voi olla hyvä, paha, fiksu ja tyhmä.

Maailmasta tuli helvetisti parempi paikka kun S hirtettiin 30.12.2006. Irakilaiset kiittäköön kuorossa vapauttajiaan.

Maailma ei kuitenkaan ole vielä vapaa terroristeista ja yllättäen lisää pahuutta löytyy heti nurkan takaa kurkkimasta. Iran ja Ahmadinejad!

Iranissa on paha hallitsija, joka haluaa pyyhkiä Israelin kartalta, hankkia ydinaseen, viedä aseita Irakiin, lietsoa siellä väkivaltaa ja kaapata al-Qaedan itselleen.

Arvatkaapa mitä? Meillä on jälleen paha, hyvä, fiksu ja tyhmä pahis, joka uhkaa koko maailmaa.

http://www.lucasgray.com/video/peacetrain.html

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200611155364573_uu.shtml

http://www.prisonplanet.com/articles/february2007/110207Claims.htm

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Yhdysvallat+syytt%C3%A4%C3%A4+Iranin+johtoa+pommitarpeiden+salakuljettamisesta+Irakiin/1135225023307

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus