Onko huonoa taidetta laisinkaan?

  • CodedLife

En muista elokuvaa, mutta yhdessä esitettiin hieno analyysi: Huono taide esittää parhaimmillaan ihmisen täydellistä epäonnistumista. Tässä valossa huonoa taidetta ei olekaan :) Loistavaa.

En ole koskaan osannut maalata, piirtää ehkä enemmänkin, mutta silti saan siitä aina kicksit. Kolmen tunnin tuskaisen session jälkeen kun saan todeta, että taas on syntynyt kankaallinen sitä itseään, kicksit ovat melko huonot.

Aina ei kuitenkaan voi epäonnistua kuuluukin mottoni. En ole vetänyt viivaakaan...siis vetoakaan pariin vuoteen, mutta eilen sain tehtyä jotain, joka kuvaa ihmisen lievää onnistumista. Tuli hyvä fiilis.

Olen aina pitänyt abstraktia taidetta puhuttelevampana kuin esittävää. Hieno abstrakti maalaus, jossa sijoittelu, muodot ja värien kontrasti kohtaavat tuottavat aivoissani mielihyvää, jota esim. maalaus suomalaisesta saunasta pellon laidalla ei ikimaailmassa onnistu tekemään.

En tiedä paskaakaan taiteesta, joten anteeksi höpinäni.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus