Uusi ihana alku

Puhdasta tajunnan virtaa.

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2009.


Elämäntavat itse kullakin  1

Jännä juttu kuinka monet osaavat sählätä itsensä ihan rapakuntoon. Eilen kuulin yhden vanhan kaverini joutuneen sairaalaan. Ollut siellä jo muutaman päivän. On vain niin huonossa hapessa että ei ole paljon muihin ollut yhteydessä kuin perheeseensä.

Olen jo monta vuotta ihmetellyt kuinka mies kestää pitkiä kosteita illallisia. Ne ovat olleet hyvän ruuan ääressä vietettyjä useamman pullon iltapäiviä. Ei siinä jos niitä olisi joskus mutta joka viikonloppu.Paha sitä on kommentoida hyvätuloista perheenisää joka vain hieman nautiskelee.

Se hyvä tapahtuneessa on että kaveri ei delannut tapahtuneeseen. Hän myös säikähti tapahtunutta kunnolla ja on alkanut kelata elämistään. Kertoi että joutuu käyttämään lääkkeitä lopun ikäänsä ja katsomaan mitä syö ja juo.

Minusta tuo herätys tuli hyvään aikaan. Murkku ikäisille lapsille alkoi tulla vähän outo käsitys juomisesta. Aijon piikitellä asiasta kunhan seuraavan kerran nähdään. Vapaa kasvatus on minusta ihan perseestä.


Hyytävää meininkiä  3

Kyllä se on uskottava. Suomen suvi on lyhyt ja vähä luminen.
Toivottavasti nämä kelit loppuu pian. Ei kiva.

Tänään törmäsin aikamoiseen ihmeeseen. Sain palkaksi kommentin "Katso eteesi!"

Kohteliaana miehenä vastasin "Koko ajan."

Kiitoksena tuli pahaa silmää ja nopea poistuminen, naiset.

Muuten päivä duunissa oli mukava. Tuli nukuttua pikku päikkäritkin niin jaksoi ihan uudella ilmeelllä, unisella. =D

Huomenna on perjantai ja se on hienoo. Lauantai iltaselle olisi mielessä yksi kisastudio idis. Pitänee selvitellä sitä huomenna.

Sunnuntaina mä lepään.


Muistaminen  2

-Muista soittaa huomenna puhelu
-Muista ottaa se kamera mukaan huomenna
-Muista herätä aikaisin huomenna
ja maksa se yksi saamarin lasku. :D

Ei näissä sadepäivissä oikeastaan ole mitään vikaa. Voi ottaa rennosti kun tuo ulkoilu ei oikein nappaa. Todellisuudessa nyt vasta luonto herää kesään tuollaisen rankan sateen jälkeen.Puihin tulee tosi nopeaan lehdet.

Puhumattakaan siitä että ilma puhdistuu kaikenlaisesta pölystä.
Hyvät äitienpäivät näin etukäteen kaikille äideille. =)