Uusi ihana alku

Puhdasta tajunnan virtaa.

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2009.

Vastuut ja sen ilmeneminen.  2

On jännä huomata miten asiat alkava kulkea väärään suuntaan. Tarkemmin ottaen alkoi vain itsestä tuntumaan niin. Tietynlainen nuhruisuus paistoi silmään.

Olen törmännyt ilmiöön ennenkin mutta aina se yllättää. Kun tietyn tilan luoja poistuu, alkaa miljöö rapistua. Todella surullista välistä.

Kylläpä lomalaisia hellitään. Ilmat senkun lämpenee. Minun suunnitelmat kyllä muuttuu kelin takia. En todellakaan aijo rääkätä itseäni millään päähänpinttymällä. Kyllä niitä viileämpiäkin kelejä vielä tulee.

Keskityn lauantaina pieneen puuhasteluun ja pieneen kaljotteluun. :D
Omantunnon takia muutos.


Viikonlopun sählinki  5

Koko vklp meni aivan persiilleen. Olimme poikkain kanssa Jukolassa.
Elmäni tyrmäävin tulos.

Olimme kahden ensimmäisen osuuden jälkeen vähän päälle 500 sijoituksella. Kolmas ehti lähteä osuudelle kun kuulimme että meillä ei ole ankkuria. Oli törmännyt alkuillasta toiseen suunnistajaan ja pudonnut. ( Ei nainen)

Seurauksena päänsärkyä ja pahoinvointia. Kaksi tuntia ensiavussa ja sitten sairaalaan. Hemmo sai aivotärähdyksen.

Ja sitten kolmannen osuuden tyyppi jätti 6 rastia väliin. Meidän joukkueen neitsyys hylkyjen suhteen meni siinä. Neljäs osuus ei lähtenyt vitutukseltaan. Aina ei voi voittaa.

Ensivuonna minä kyllä suunnistan itse. Esimerkkiä pitää antaa noille tontuille. :D

Minulla on vuosi aikaa kääntää puukkoa haavassa. Taidan kehystää sen hylkyyn johtaneen rastitositteen. Sika vai? :D

Kai noi kaverit pikku leikkiä ymmärtää.


Osaa tai haluaa osata  1

Eilen kuuntelin selvitystä mökinkunnostus projektista. Valitettavasti siitä työmaasta tulee aika iso. Vanhan korjaaminen on aina työlästä. Varsinkin kun rakennusvirheet ovat suuria.

Ihmettelen mitenkä jotkut ihmiset peittävät osaamattomuuttaan muka kovuudella. On niin vahvat mielipiteet että. Minusta olisi niin paljon kätevämpää kun vain myöntäisi oman osaamattomuutensa.

Onneksi en ole itse samojen ongelmien parissa. Mikäli joskus päätän haluta samaa (epäilen) aloitan kyllä ihan tyhjältä pöydältä. Yli 30 vuotta vanhat talot ovat usein aika pommeja.

Jännä huomata että näyttämisen halu voi ohjata ihmistä hyvin paljon. Päätin laittaa yhden asian kuntoon nopealla aikataululla. Toivottavasti saan sen tehtyä vielä tämän vuoden aikana. Syyni on puhdas vittuilu. :D

Menkääs jengi äänestämään.



Järjestelyitä  1

Tänään saimme järjestelyt päätökseen joukkueemme osalta. Huolimatta pahoista loukkaantumisista ja rintamakarkuruudesta.:D Nyt meillä on Dream Team.

Itse etsin kiivaasti fläppitaulua ja videotykkiä. Ja sponsori olisi kanssa jette bra. No, aikaa on vielä.

Jouduimme kyllä turvautumaan ulkopuolisiin vahvistuksiin. Onneksi omaamme monivuotisen perinteen vahvistusten käytöstä. Tänä vuonna heidän osuus on kokonaisuudesta 86%. Porukka on siis eräänlainen Turun Inter.

Olen todella pettynyt mikäli tänä vuonna menee sijoitus toiselle tuhannelle.
On siellä kyllä yksi pieni mahdollisuus...
Aina prkl pitää olla yksi takaportti. :D

Sadetta, jihaa.