Uusi ihana alku

Puhdasta tajunnan virtaa.

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.
Edellinen

Kerrankin hommat menee putkeen! :D  1

Meinaa että sain aikaiseksi tehdä illalla hedelmäsalaattia. xD

Muuten kaikki menee ihan sekaisella setillä. Tänään huomasin että olin sortua heräteosteluun. Suurin syy olisi ollut pikku vastoinkäyminen duunissa. Heikko suoritus minulta.

Taas on elämässä sellainen hetki että pitäisi vain olla kärsivällinen. Odottaa ajan kulumista eikä ahnehtia liikaa. Kuluneen viikon ahnehtiminen oli liikaa liikuntaa. Ja nyt on paikat ihan tukossa.

Lepoa.Lepoa.




Nyt kyllä tuleva keli arveluttaa!  5

Tämä kesä on ollut säiden puolesta tosi kalsea. Vettä ja alle 20 asteen lämpötiloja ihan jatkuvasti. Lomalaisen painajainen.

Nyt tulee valitus osuus. Miksi ensi viikonlopuksi pitää tulla tuollainen helle? Perkule, tää on Suomi. Kesän pitää olla vähäluminen ja kylmä. :D

Joutui antamaan kelin takia raittiuslupauksen. Kärsin vieroitusoireista jo etukäteen. Vihaan helteitä, oikeesti. Ja kohtuuttomia vaatimuksia. :)



Tosissaan vai leikillään  3

Taas sitä tuli ihmettelemistä toisien ihmisten touhuista. Kävin tavallisella tiistai futiksella kavereideni kanssa. Meitä oli vain liian vähän perumisten takia (3 henk. ) joten piti mennä yksien tuttujen peliin mukaan. Peliporukka on entisiä aktiivipelaajia ja vähemmän aktiivisia harrastelijoita.

Jouduin pelaamaan minua pidempää tyyppiä jolla oli kaikki varusteet. Nappula kengät ja säärisuojat jäivät parhaiten mieleen. Tai paremmin muistuttivat olemasta olostaan minun koipiini. Ei siinä mitään, kunnon varusteet suojaavat loukkaantumisilta. Heppu vain suuttui kun otin pallon pois ja se törmäsi minun selkääni.

Kukkakeppi kommentoi että ei saa törmäillä tahallaan. Vittu minä mitään sikaa pelannut. Koitti vain työntää myös minua sivuun pallon tavoittelussa ja kun ei onnistunut helpolla alkoi itkeä.

Minusta on pelatessa lievästi outoa valittaa liian tarkasta pelaajan "pitämisestä".Olisiko tämä pitänyt ymmärtää että " Anna minun tehdä pari hienoa maalia niin saat leikkiä meidän kanssa" :D

Tällä lailla ne aikuiset miehet purkavat agressioitaan. XD


Kylläpä oli taas suunnittelematon päivä  4

Tänään piti lähteä vanhan kaverin luokse saunomaan ja parantamaan maailmaa. Enpä lähtenytkään koska kaveri erehtyi viikonlopusta. Alkoi viduttaa oikein kunnolla ja lähdin muuten vain ajelemaan vanhaan kotikaupunkiini.

Menin toisen kaverin luokse ja sitten toisen. Saunottiin ja grillattiin ja sinne samaan paikkaan ilmestyi se edellinenkin kaveri. :) Päätettiin että vastaavan sekoilun estämiseksi pidetään viikonloppu palaveri. Aiheena tulee olemaan yhteinen joukkueemme ja tapaamisten suunnittelu. Viikonloppu äijä porukalla ( 6 urhoollista ) niin saamme asiat selkiintymään. Urheilujuomaksi paljon kaljaa jottei luovuus kuivuisi aivan kokoon. Ajankohta tulee olemaan syys-lokakuun vaihde.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Asiaa. :D



Harrastukset vie  1

Kaveri ilmoitteli että vähintään 15 tyyppiä tulee tämän vuotiseen paint sessioomme. Hemmetti mikä väkimäärä verrattuna edellisiin vuosiin. Tainnut sana levitä. :D

Se hyvä puoli väkimäärästä on että saadaan kiinteät kulut maksettua helpommin. Tulee halvempaa lystiä osallistujille. Majottuminen tulee vain hieman hankalemmaksi mutta eiköhän siihenkin löydy ratkaisu. Toivottavasti kelit suosivat ettei vettä tule liikaa kyseisenä päivänä.

Jou,jou. Jatketaan olemattomuutta taas. XD


Ruokaperäiset pannaan! :D  1

Taas se tapahtui,torkut meinaan. Olen muuttanut elämänrytmiäni enemmän urheilupainotteiseksi. Duunin jälkeen yleensä salille vajaaksi kahdeksi tunniksi ja sitten kotiin. Illallinen siinä seitsemän aikaan ja lepoa. Petkule kun tulee aina vedettyä pienet tirsat samalla. Unirytmi menee pakosta sekaisin.

Tänään tein spagettia ja kanankoipia yrttikastikkeella. Liian hyvää liian paljon. Taas sammuminen ja nyt illalla edessä kukkuminen.

Päivästä ei muuta kerrottavaa että onneksi oli koulutusta. Olen tosi rikki tähän uuteen duuniini. Toivottavasti viikko menisi nopeaan sitten pääsisin veke tästä toosiii kivasta duunista.

Edellinen