Uusi ihana alku

Puhdasta tajunnan virtaa.

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2008.
Edellinen

Launtai meni ihan hujauksessa.  1

Tein taas duunia koko lauantain. Läksin hommiin seitsemän jälkeen aamulla ja tulin takaisin kotiin 21.30. Olen tosi tyytyväinen omaan ahkeruuteeni. Voi olla että saan tehtyä tänä syksynä jopa ensikesän duunit. Riippuu kyllä paljon loppusyksyn keleistä. Toivon että lumi ei tulisi ennen joulukuuta.

Nyt on hieman väsy ja paikkoja kiristää. Taidampa mennä nukkumaan.


Taisin löytää mun jutun! :D  3

Ekat treenit takana ja heppu on ihan naatti. Karsee vauhti koko tunnin ajan päällä. Pelastukseni on että en ole ihan paskassa kunnossa.

Oli hieman outo fiilis kun tajusin että samoissa harkoissa on naisia. Itse asiassa ihan kiva juttu. Ainut ongelma koko hommassa oli että ainut saman kokoinen sälli salilla oli vetäjä. Ei niin kivaa kun treenikaveri on parikymmentä senttiä lyhyempi. No, se oli vasta ekakerta. Varmasti homma tasoittuu myöemmin.

Notkeutta tarvin lisää ja kestävyyttä. Painoa pitää saada ainakin 5 kiloa pois. Lisämassan perässä raahaaminen ei ole ollenkaan kivaa.

Upea olo suoraan sanoen. :D
Oikeesti.


Hui hai  1

Monet tuntuvat saavan kiksejä BB hommasta. Minä en lukeudu niihin kun olen muutenkin huono tv:n katsoja. Voi minua :D

Omassa elämässäni on niin paljon säätöä että en ehdi miettimään toisten dokailuja. Tai sitten mokailuja.Onkohan ihmisillä liian vähän aktiviteettejä elämässään?

Minun dieettini eteneen suunnitelman mukaan. Kuukaudessa on lähtenyt 4 kiloa. Perhanan kokkaus harrastus tuo liikakiloja.

Huomenna allekirjoitan sopparini ja aloitan potkunyrkkeily treenit. Tässä järjestyksessä sillä saan myös vapaa-ajan vakuutuksen voimaan. Mistä sitä tietää kuinka sitä illalla saa nekkuunsa? :D Potkunyrkkeilyä kokeilen koska olen harrastanut nyrkkeilyä. Lisäksi kickboxaajat on ihailtavan notkeita tapauksia. Pyrin itse siihen, ajan kanssa kylläkin.






Muista ihminen nukkua tarpeeksi.  1

Asia on juuri näin. Maailmasta tulee turhan synkkä väsyneenä. Unohdan asioita ja suren turhia.

Toinen huomio on että tulee toimittua järkevämmin.Näkee asiota paremmin ja huomattavasti enemmän positiivisella asenteella. Kunnon nokkaunien jälkeen myös liikuntakin maistuu paremmin. Liikunnasta tulikin mieleen että maanantaina aloitan uuden harrastuksen. Ilmottautuminen hoidettu mutta en vain nyt muista minne piti mennä. =D Toivottavasti ennen maanantaita muistan yksityiskohdat.

Vitsi kun työnantaja kertoisi tulevista työkuvioista. Odottaminen on tylsää. :( Jatko on kyllä lähes satavarmaa mutta se palkka, se palkka.

Viikonlopusta tulee kostea. Ennen puoltapäivää pitäisi olla jo baarissa ensimmäisillä neuvoa antavilla ennen juominkeja. Selviänköhän ilman koholluksia kotiin about sunnuntaina ?

Viikonloppu, tule jo. =D


Edellinen