Uusi ihana alku

Puhdasta tajunnan virtaa.

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2009.



Syrjintää  7

On se kumma kun ei meinaa löytyä riittävän isoja kenkiä. Käytyäni tänään kaupoissa sain vain lupauksen että ehkä elokuussa. Tavaran toimittajat ovat karsineet toimituksia kokojen yläpäästä. On minulla loma silloin joten aikaa metsästykseen on.

Tällä meininkillä minulla on liikaa hommaa lomalle. Tyypillistä.



Uniblogi  1

Nukkumaan klo.00.30, eka herääminen 8.30. Hieman jugurttia huiviin ja uudestaan nukkumaan. Herääminen 14.30. Pari tuntia ylhäällä ja parin tunnin päikkärit. Ja mitään juhlimista en harrastanut.

Selkä alkaa olla pikkaisen parempi. Selkeesti liian rankka lauantai takana. Viimeksi tälläistä nukkumismaratoonia olen harrastanut armeija aikoinani. Taito se on tääkin, täydellinen loppuunvetämisen taito. Huomiseksi pitää saada itseni kuntoon. On yksi uusi työhaaste edessä ja sinne ei mennä silmät ummessa ja selkä jumissa.


Muistoja  3

Soitti yllättäen vanhatuttu vuosien takaa. Mies on muuttunut paljon. Paljon oman isänsä kaltaiseksi. Ei välttämättä hyvä mutta ei pahakaan.

Väsää nykyään harrastuksekseen eräänlaista "elävää" museota. Kyseli yhden vanhan romun perään. Itsestä tuntuu että pieni lahjoitus olisi ihan ok.

Ehdotteli jotain illanistujaisia ja johonkin latotansseihin lähtöä. :D
Ne olisi suomifilmi tasoa. :D
Pitäisköhän lähteä kun noita ei oo ennen tullut nuohottua?

Tää tuttu lupas hoitaa majoituksen yms. On kuulemma järjestelyporukoissa. Hitto, kyllä mä taidan lähteä. Aikamoinen uteliaisuus eräiden ihmisten tekemisten selvittämiseen.

Ok. Viikonloppuna riittää ihmettelemistä.=)