Uusi ihana alku

Puhdasta tajunnan virtaa.

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.
Edellinen

Puuduttavaa  4

Heräsin koko vasenkäsi puutuneena. Tosi inha tunne. Hyvä tuuri senkun jatkuu.

Näin vuodenvaihtumisen lähestyessä monet tekee kaikenlaisia lupauksia. Osa tekee yhteenvetoja menneestä. Minun yhteenvetoni olkoon että omistan tällä hetkellä elämäni paskinman kulkuneuvon. Toinen valituksen aihe olkoon mun tapani jättää kaikki viime tinkaan.Tuohon tapaani aijon puuttua.Aiheuttaa turhaa stressiä.

Lisäksi pitää aloittaa taas oikein kunnollinen juoksu treenit. Sitä ennen pitää kyllä vähän pudottaa painoa. Oikea polvi on alkanut vihoittelemaan ja liika paino on pahasta. Toisekseen kaipaan sählyn peluuta. En oikeastaan ole mitenkään varma että jatkan potkunyrkkeilyä. Se mitä tapahtui treeneissä toiselle minun kokoiselle miehelle voi hyvin sattua minulle. Polven pettäminen kiertopotkussa kuulosti hieman ontolle.

Taloudellisesti ensivuosi menee varmasti selviytymiskamppailun parissa. Tarkoitukseni on tehdä muutamia hankintoja. Ainahan rahalla on ollut minun suhteen sama laulu. Tili tuli, tili meni ....

Eiköhän tulevakin vuosi ole ihan mukava. Tämä vuosi oli ainakin ihan muistelujen arvoinen :D



Illasta  3

Toimettomuuden aika vapauttaa,
väsymyksen se tuntemaan saattaa.

Ei arjen kiireessä mitään tunne,
ei mitäään tiedä saatika nää,
mikä on enne.

Oikein hyvin asiat etenee,
kaikki kuviot selkenee.

Kylläpä voi tehdä yksi yöjuoksu hyvää. Saa happea ja paikat aukenee. Se vähän ihmetyttää että pystyy nukkumaan helposti noin 12 tuntia useampana yönä peräkkäin. Normaalisti tulee max 7 tuntia. Kai sitä pitäisi normaalistikin nukkua enemmän.

Tiet olivat tosi liukkaat. Toivottavasti niitä joskus hiekoitetaankin tai moni liikkuja vetää lipat huomenna.


Mietintää.  3

Yllättävän mukava joulu tuli tästäkin juhlasta. Yhdessä oloa ja lahjojen antoa. Lisäksi mielikin ollut hyvä. Ei mitään vaikeuksia viettää pitkiä pyhiä.

Joulun jälkeen alkaa monien hommien eteenpäin vienti. Ja uudenvuoden jälkeen on luvassa monia muutoksia. Nyt on oikea hetki nauttia kiireettömyydestä ja ajasta. Kyllä se arki tulee ahristamaan =D


Tulevaisuusko nyt pelottaa?  4

Hyvää joulua kaikille!

Tänään tuli ensimmäisen kerran pitkään aikaan tunne että minullahan on oikein hyvin. Jopa siinä määrin että alkoi pohtimaan kuinka kauan tämäkin tila taas kestää.

Päätin että en pohdi moisia. Eiköhän jokaisen tule nauttia tyytyväisyydestä kun sen tuntee. Ei sen menettämisen pohtiminen ole järkevää.

Nyt on joulu jolloin voi levätä. Ladata akkujaan ja suunnitella tulevaa. Lisäksi on hyvä tehdä niitä juttuja joista saa voimia. Voi vaikka toteuttaa jonkun asian jota on halunnut tehdä kauan.

Rauhaisat pyhät kaikille!



Kuvia.

Elämä on kasa kuvia. Kuvia jotka tulevat välistä eteesi vaikka niin et välttämättä haluaisi.

Osa niistä on värikkäitä, kaivattuja ja kaivattavia.
Osa harmaita ja mustan puhuvia.
Osasta et saa mitään selvää.

Jälkeenpäin huomaat monien kuvien haalistuneen ajan käsittelyssä.
Ne eivät olleet siis kovinkaan tärkeitä.

Itse toivon saavani muutaman tavoiteltavan otoksen.
Kuvaajathan ottaa samasta aiheesta parikin sataa kuvaa ja vain yksi on onnistunut. Sitä onnistumista odotellessa..


Miksi?  3

Tänään taasen huomasin erään itsestään selvyyden. Elämässään pitää tehdä niin kuin itse haluaa. Ei niin kuin toinen haluaa.

Mikäli lähtee kaikessa mielittämään toista tulee vain vihaiseksi ja katkeraksi. Sellainen olen ollut kauan vaikka esitinkin muuta.

Toinen huomio tänään oli että asioita tulee haluta. Mikäli elämästä puuttuu halu elää niin ei ole elämääkään. Haluja on tietenkin monenlaisia =D

Elämään kuuluu myös tietynlainen riskinotto. Kaikkea ei pysty eikä pidäkkään rakentaa varmanpäälle. Välistä tulee hetkiä jolloin pitää pistää silmät kiinni ja toivoa parasta. Varsinkin niinä hetkinä kun kaikki vaihtoehdot on käyty läpi ja pitäisi päättää kahdesta pahasta.

Todellisuudessa elämä on niin monimutkaista että kuka tietää aina oikeat ratkaisut? Elämä on nopanheittoa välistä. Ja joskus tuntuu että katselet elämääsi lasin läpi. Asioita tapahtuu mutta mitään muuta et voi kuin todeta että so what?

Miksiköhän näitäkin taas mietin?
Miksi? =D



Edellinen