Uusi ihana alku

Puhdasta tajunnan virtaa.

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.



Sattumaa  1

Onkohan se tapahtumien määrä säädetty johonkin hemmetin potenssiin x ?

Minusta tuntuu että joskus voisi olla ihan tavallinen viikko,kuukausi. Pitääkö sitä joka hemmetin päivä sattua jotain outoa. Eipähän ole tylsää.

Kyllä, kolarointi on kallis harrastus. Tosin kaikenlainen kohlaaminen on toinen luontoni. xD Prkl.

Doniin, onneksi on duuni jossa saa levätä. Se vielä puuttuisi että pitäisi olla vapaalla. Silloin tuppaa tapahtumaan liiankin kanssa.

Hyvää sadepäivää lomalaiset. Sateen jälkeen kyllä paistaa,paistaa siellä sateellakin mutta pilvet sen estää. =)


Mitä sitä oikein haluaa?  1

Toisinaan on todella vaikeaa ryhtyä mihinkään uuteen. Kaikki tuntuu tosi tylsältä. Ei jaksa millään.

Kuitenkaan ei tarvitse kulua kuin pieni hetki niin on ihan toiset fiilikset. Huomaa ympärillään erinäisiä korjattavia asioita ja keksii uusia ideoita. Ennenkaikkea alkaa toteuttamaan ideoitaan.

Tällä viikolla on ollut itselläni jälkimmäinen vaihe päällä. Tosi monta asiaa on saanut järjestykseen. Keksinyt itsestään mistä homma mättää ja ryhtynyt toimiin asioiden korjaamiseksi. Jee,jee.

Koittakaas jengi nauttia kesästä, se on vain kerran kesässä. xD


Summa summarum  1

Hauska viikonloppu oli vaikka rankasti metsään meni. :P

Ja oli vielä varsin värikästä toimintaa ympärilläni. Toinen ihmeellisyys oli että reissusta palatessani oli tavaranmäärä lisääntynyt eikä vähentynyt. :D

Sunnuntai meni sitten ihan elpyessä. Nukahdin iltasella klo 19 ja heräsin sitten aamulla klo 5. Sainpahan univelat kuitattua kerralla. Ensivuonna uudestaan paremmin varustautuneena niin tulee hyvä.


Ei ihan suunnitelmien mukaan mutta kuitenkin  2

Pari päivää sitten suunnittelin että katsastaisin miltä Helsinki näyttäisi yläilmoistakäsin. Ajatuksenani oli mennä Erottajan paloaseman torniin katselemaan maisemia. Sinne olisi päässyt näin Helsinki-päivän kunniaksi myös tavallinen pulliainen. Pieleen meni.

Nukuin kello neljään asti. Sitten tuli vielä ilmoitus että voisin hakea uuden digipoksini kaupasta. Lähdin kauppaan ja maiseman ihailu sai jäädä. Vaihtoehtoisena ohjelmanumerona menin satamaan kuuntelemaan kaartinsoittokuntaa ja Pentti Hietasta. Hitsin hyvä esitys. Taidan jatkossa lisätä konserteissa käyntejäni. Olen musiikin suhteen kaikkiruokainen joten tarjontaa riittää.

Ostokseni toimi muuten hyvin paitsi yhtään kanavaa en saanut näkymään. :D Pitää hommata antenni jotta saan kuvan ruutuun. Ja se ulkoinen kovalevykin odottaa ostamista. Rahanmenoa ei voi estää.

Toivottavasti uusi makuupussini tulee huomenna. Muuten joutuu nukkumaan viikonloppuna taivasalla, ei kiva. Tosin taitaa ne nukkumiset jäädä muutenkin tosi vähiin. Ou nou. =)


Kesä suunnitelmia!  12

Huomasin muuten jännittäväni tulevaa kisaani. Kävin tänään treenaamassa suunnistusta ja hauskaa oli. Aluksi kaikki meni pieleen (3 ekaa väliä )mutta sitten alkoi sujua.Kaksi tuntia meni niin että hurahti.

Juoksukunto alkaa olla ihan hyvä. Peesailin tosin aina kun pystyin mutta sitäkin pitää harjoitella.=) Kaikkea ei välttämättä tarvitse tehdä itse.

Juhannuksen jälkeen alkaa valmistautuminen värikuulasotaan. Pitää hommata varusteet ja auttaa kavereita paikkojen valmistelussa. Tänä vuonna syödään pelien jälkeen rosvopaistia. Tietysti saunotaan ja otetaan parit oluset.

Kesä on edelleen kivaa aikaa.


Ohi on! :DD  4

Sainpas kesän suurimman extra urakan loppumaan eilen. Aikaa meni kaksi viikkoa. Toivottavasti ilmat muuttuvat nyt vähäksi aikaa sateisimmiksi.

Tänään juhlistan sitä, öö hieman toisenlaisella tavalla. Ja petskeles, riskejä pitää aina ottaa.:D Toisaalta, taidan voittaa tässä tapauksessa joka tapauksessa.

Nyt, takaisin duuniin.