Uusi ihana alku

Puhdasta tajunnan virtaa.

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.
Edellinen

Terveys työn takana  1

Miksi kaiken pitäisi olla mahdollisimman helppoa? Kunnon pitäisi olla hyvä tekemättä yhtään mitään. Tai vaihtoehtoisesti olet kunnossa kun muutama vuosi sitten harrastit aktiiviliikuntaa.

Yllättävän monet 3 kymppiset äijät kärsivät selkäongelmista. Työ on monella istuma hommaa ilman fyysistä rasitusta. Sitten vähän keskikehon kuormaa niin ongelmat alkavat.

Kuuntelin pari päivää sitten kaverini selostusta hänen selkäongelmistaan. Herra oli vielä viisivuotta sitten oikeasti tosi keho jätkä. Sitten jätti kokonaan salihommat ja keskittyi istumaan rekanpukilla. Nyt ei nuku öitään selkäkipujen takia ja sairaslomaa takana jo toista kuukautta. Loppua ei näy sille lomalle. Ikää hepulla on vasta 31 vuotta.

Nämä selkäongelmat sattuvat olemaan lähellä sydäntäni. Itselläni oli nuorempana pahoja ongelmia tuon rankan kanssa. Sen jälkeen minusta tuli tämä nykyinen liikunta narkomaani =D

Asenteisiini ongelmat vaikuttivat kovettaen. Töitä pitää tehdä mikäli haluaa pitää itsensä kunnossa. Lääkkeet ei ole ratkaisu peruskunnon heikkouteen.

Olipas taas tutun kuuloista paatosta :D



Rekkakuskin suusta  4

Tunnen yhden teiden ritarin jonka mielipiteet naisautoilijoista on selvät.
Hän tunnustaa monta erilaista mottoa. Kaikkein hänen eniten käyttämänsä teesit menee näin:

nainen ratissa:
- reikä ratissa
- auto ilman kuljettajaa

On se hienoa kun on asioista selvät mielipiteet. Sanomattakin selvää kuka heidän perheessä liikuttaa tahtipuikkoa, vaimo.=D





Huominen  3

Eilen taas tuli sekin todistetuksi että suunnitelmia pitää olla. Tulevaisuuden kuvia tarkoitan. Kävin tarkistamassa viime kevään duunejani ja totesin kaiken olevan vielä kunnossa. Samalla huomasin odottavani jo kovasti kevättä jotta pääsisin taas töihin. Näillä nykykeleillä ei tarvitse odottaa kuin 10 viikkoa.

Mutta iltasella kaveri ehdotti mukavaa reissua. Hänelllä on jotain tuttuja Lapissa joiden luokse voitaisiin mennä heti vapun jälkeen. Jotain työjuttujen kautta tuttuja Saariselältä. Kaveri ehdotti että mentäisiin porukalla hiihtämään sinne toukokuussa!=D

Alustavasti ilmoitin että olen mukana. Mitään tietoa minulla ei ole omista lomistani. Järjestettäviä asioita. Minun työnantajani on ollut kyllä aika joustava näiden asioiden suhteen.Kunhan on ajoissa liikkeellä.

Reissu olisi kestoltaan kuusi päivää sisältäen matkapäivät. Eli neljä päivää paikanpäällä. Rahaa palaisi noin neljä hunttia. Saa nähdä tuleeko lähdettyä. Täytyy katsella nyt noita lomapäiviä ja kulupolitiikkaa.



Tänään tälleen.  1

On se kummallista kuinka elämä heittelee. Miten sitä voikaan mielia vaihdella. Lisäksi kysymyksessä on aivan samat puitteet. Duuni siis.

Toisessa hetkessä tuntuu ihan ahdistavalta ja sitten pim. Sama homma tuntuu aivan hitsin kivalta. Sekoamista :D

Muutenkin tuntuu aika hauskalta elämä. Olen pikku hiljaa tullut sinuksi tuon uuden biilini kanssa. Vaan lähteekö se pakkasilla lainkaan liikkeelle?

Ihmiset ne kaikkein mielenkiintoisinta onkin elämässä. Itseäni on aina kiinnostanut mitä erilaisimmat ihmiset. Yllätys, yllätys. Erilaiset naiset. On tullut vastaan taiteilijatyyliä ja bisneslookkia.

Joku kumma kohtalo on ajanut minua kohti yhtä tiettyä horoskooppin omaavia naisia. Jatkossa otan kyllä jalat alleni jos niin käy. Enhän minä edes usko horoskooppeihin =D

Aika monia naisia ahdistaa paikka nimeltä keittiö. Taitaa ne ongelma tulla kotoa tai yleisistä ennakkoasenteista. Nainen on synonyymi keittiöihmeelle. Turhaa ahdistumista. Minusta on kätevää kun mies saa tehdä ruokaa. Saa mitä haluaa ja milloin haluaa.

Toinen omituisuus naisissa on viihdyttämisen pakko. Joko häntä viihdytetään tai hän viihdyttää. Tila saatetaan täyttää liialla höpinällä. Joskus on kyllä mukavaa ihan olla.

Parasta on kuitenkin keskustelut jotka unohtuvat heti kun ne on käyty. Kerrot jonkun itsellesi tärkeän asian naiselle. Hän kuuntelee ja kommentoikin asiaasi. Ja unohtaa. Välittömästi.

Menee sitten pieni tovi ja palaat asiaasi. Sinulta kysellään mitä ,mitä?
Kerro heti kaikki. Ja aloitat kertomuksesi toiston ihan niiku ekaa kertaa =D

Wautsi, tälläisiä naisia miehet tarvitsee. Antavat toisen mahdollisuuden jos ja kun on tullut ekalla kerralla pikku moka. Heidän lempeys antaa miehille mahdollisuuden tuntea itsensä sankareiksi aina uudestaan. :D

Tälläisissä naisissa on matskuja vaikka mihin :D

Saikkupäivät ovat niin mun juttu.


Edellinen