Ei ihan suunnitelmien mukaan mutta kuitenkin

  • Fantte

Pari päivää sitten suunnittelin että katsastaisin miltä Helsinki näyttäisi yläilmoistakäsin. Ajatuksenani oli mennä Erottajan paloaseman torniin katselemaan maisemia. Sinne olisi päässyt näin Helsinki-päivän kunniaksi myös tavallinen pulliainen. Pieleen meni.

Nukuin kello neljään asti. Sitten tuli vielä ilmoitus että voisin hakea uuden digipoksini kaupasta. Lähdin kauppaan ja maiseman ihailu sai jäädä. Vaihtoehtoisena ohjelmanumerona menin satamaan kuuntelemaan kaartinsoittokuntaa ja Pentti Hietasta. Hitsin hyvä esitys. Taidan jatkossa lisätä konserteissa käyntejäni. Olen musiikin suhteen kaikkiruokainen joten tarjontaa riittää.

Ostokseni toimi muuten hyvin paitsi yhtään kanavaa en saanut näkymään. :D Pitää hommata antenni jotta saan kuvan ruutuun. Ja se ulkoinen kovalevykin odottaa ostamista. Rahanmenoa ei voi estää.

Toivottavasti uusi makuupussini tulee huomenna. Muuten joutuu nukkumaan viikonloppuna taivasalla, ei kiva. Tosin taitaa ne nukkumiset jäädä muutenkin tosi vähiin. Ou nou. =)

2 kommenttia

Fantte

12.6.2008 23:36

kiusausko: En olisi tippunut:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus