Elämä ilman urheilua ei ole elämää!

  • Fantte

Otsikko kertoo suhtautumiseni urheiluun. Se on henkireikäni kaiken kiireen ja erilaisten ristiriitojen keskellä. Tosin urheilun kautta tapaan paljon uusia ihmisiä joiden kanssa voi jutella.

Tänään tuli avattua kesän futiskausi. Tämä harrastus on siitä rennoimmasta päästä. Tosin reilu tunti pallonperässä juoksemista osoitti oman kunnon huonouden. Ehkä kunto nousee mikäli pitää kiinni lupauksesta kaksi kertaa viikossa. Onhan vielä noita sivuprojekteja joita varten pitää hikoilla tai alkaa miettiä kastumista.

Päivä oli osittain virastoissa pyörimistä. Vanhat, jo itse taakse jääneet asiat aiheuttavat taas päänvaivaa. Niin turhaa hommaa kuin ikinä voi. Huomenna säätö jatkuu mutta nyt tuntuu että olen valmiimpi asiassani.

Itselleni on aina ollut hankalinta aloittaminen. Tämä ongelma koskee kaikkia toimiani. Tämän pikku asian kun saa tehtyä lähtee asiat rullaamaan. Tietty apaattisuus on usein oman luovuuden esteenä. Ei tästä mitään tule. En osaa. En kelpaa. jne.

Olen kyllä usein miettinyt mistä tämä oikein johtuu. Aina olen tullut samaan lopputulokseen,huono itsetunto. Pitäisi kehua itseään surutta jotta saisi tunne elämäänsä tasaisuutta. Ja kukakohan sanoi että vuodet tasoittavat. Ei ainakaan minua.:D

3 kommenttia

liquidsunshine

20.5.2008 21:01

Mulle kaikenlainen Ryhtyminen tuottaa päänvaivaa. Kun ei ole ketään pakottamassa toimintaan. Satunnaisia itsensäpakottamisen puuskia on onneksi alkanut ilmetä entistä useammin. Niistä puuskista seuraa yleensä hyvä olo, mikä taas johtaa Ryhtymisen helpottumiseen.

Tässä ei nyt ehkä ollut taas järkeä, joten se siitä :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Fantte

20.5.2008 22:08

Itse itseäni komennan. Siinä vaiheessa kun tietynlainen katasfrofi alkaa lähestyä on toiminnan aika.Senmoista normaalia käyttäytymistä kai tämä on.:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus