Miksi?

  • Fantte

Tänään taasen huomasin erään itsestään selvyyden. Elämässään pitää tehdä niin kuin itse haluaa. Ei niin kuin toinen haluaa.

Mikäli lähtee kaikessa mielittämään toista tulee vain vihaiseksi ja katkeraksi. Sellainen olen ollut kauan vaikka esitinkin muuta.

Toinen huomio tänään oli että asioita tulee haluta. Mikäli elämästä puuttuu halu elää niin ei ole elämääkään. Haluja on tietenkin monenlaisia =D

Elämään kuuluu myös tietynlainen riskinotto. Kaikkea ei pysty eikä pidäkkään rakentaa varmanpäälle. Välistä tulee hetkiä jolloin pitää pistää silmät kiinni ja toivoa parasta. Varsinkin niinä hetkinä kun kaikki vaihtoehdot on käyty läpi ja pitäisi päättää kahdesta pahasta.

Todellisuudessa elämä on niin monimutkaista että kuka tietää aina oikeat ratkaisut? Elämä on nopanheittoa välistä. Ja joskus tuntuu että katselet elämääsi lasin läpi. Asioita tapahtuu mutta mitään muuta et voi kuin todeta että so what?

Miksiköhän näitäkin taas mietin?
Miksi? =D

3 kommenttia

Fantte

18.12.2008 17:47

kiusausko: Ymmärsit mitä tarkoitin. Ihan tarkalleen. Ensin suunnitelma ja sitten lopetat murehtimisen meneekö tämä oikein. Annat mennä vaan =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Fantte

18.12.2008 20:03

FB: Nousu on ollut jo pitkään :D Tarkoitin että kun on tehnyt jonkinlaisen päätöksen elämästään niin elää sitten sitä. Ei mieti sitten enään turhia. Taidetaan puhua kyllä ihan samasta asiasta =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus