Oliskohan asia niin

  • Fantte

että taas mua syytetään kusetuksesta. Kyllähän tilanteessa sana oli vapaa ja sanomalla ne mielipiteet ilmaistaan. Kai se on hyväksyttävä se totuus että kaikkia ei voi miellyttää.

Elämän aikana on oppinut että ongelmien tullessa pitää olla luova. Kaikkeen olen löytynyt jonkin ratkaisun. Tämäkin "traama" on minusta vain pelkkää ilkeilyä. Jostain vanhoista pitää taas jauhaa. Kaiken piti olla niin rehellistä ja reilua.

Ainut vika tapahtuneessa on että luulin asioiden olevan sovittavissa. Selvisin kuiville pikku ansasta ja palkinnoksi saan vihaa. No,taidan olla tulevaisuudessa erittäin hyvän tuulinen ja kohtelias. Silloin kun itse ei lähde heittämään alatyylin lokaa., paras vittuilu on olla loputtoman kohtelias.

On se kumma kun monta kertaa elämässä törmää samaan ilmiöön. Pitäisi ottaa kunnolla turpaan eikä selvitä. "ketku mikä ketku","eikö noi varasuunnitelmat voisi loppua?", "sinä olet kuule, liian sutki!"

Joka tapauksessa, hyvinhän minun taas kävi. Pääsen tekemään asioita oman pääni mukaan ja se on tärkeintä. Vähän yksinäistä touhuahan tämä varoilla olo on. Parempi se yksin meneminen on kuin totella kyselemättä oikeuksiaan toisten käskemänä.

Vittu kun minä vihaan kusettajia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus