Terveys työn takana

  • Fantte

Miksi kaiken pitäisi olla mahdollisimman helppoa? Kunnon pitäisi olla hyvä tekemättä yhtään mitään. Tai vaihtoehtoisesti olet kunnossa kun muutama vuosi sitten harrastit aktiiviliikuntaa.

Yllättävän monet 3 kymppiset äijät kärsivät selkäongelmista. Työ on monella istuma hommaa ilman fyysistä rasitusta. Sitten vähän keskikehon kuormaa niin ongelmat alkavat.

Kuuntelin pari päivää sitten kaverini selostusta hänen selkäongelmistaan. Herra oli vielä viisivuotta sitten oikeasti tosi keho jätkä. Sitten jätti kokonaan salihommat ja keskittyi istumaan rekanpukilla. Nyt ei nuku öitään selkäkipujen takia ja sairaslomaa takana jo toista kuukautta. Loppua ei näy sille lomalle. Ikää hepulla on vasta 31 vuotta.

Nämä selkäongelmat sattuvat olemaan lähellä sydäntäni. Itselläni oli nuorempana pahoja ongelmia tuon rankan kanssa. Sen jälkeen minusta tuli tämä nykyinen liikunta narkomaani =D

Asenteisiini ongelmat vaikuttivat kovettaen. Töitä pitää tehdä mikäli haluaa pitää itsensä kunnossa. Lääkkeet ei ole ratkaisu peruskunnon heikkouteen.

Olipas taas tutun kuuloista paatosta :D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus