Tosissaan vai leikillään

  • Fantte

Taas sitä tuli ihmettelemistä toisien ihmisten touhuista. Kävin tavallisella tiistai futiksella kavereideni kanssa. Meitä oli vain liian vähän perumisten takia (3 henk. ) joten piti mennä yksien tuttujen peliin mukaan. Peliporukka on entisiä aktiivipelaajia ja vähemmän aktiivisia harrastelijoita.

Jouduin pelaamaan minua pidempää tyyppiä jolla oli kaikki varusteet. Nappula kengät ja säärisuojat jäivät parhaiten mieleen. Tai paremmin muistuttivat olemasta olostaan minun koipiini. Ei siinä mitään, kunnon varusteet suojaavat loukkaantumisilta. Heppu vain suuttui kun otin pallon pois ja se törmäsi minun selkääni.

Kukkakeppi kommentoi että ei saa törmäillä tahallaan. Vittu minä mitään sikaa pelannut. Koitti vain työntää myös minua sivuun pallon tavoittelussa ja kun ei onnistunut helpolla alkoi itkeä.

Minusta on pelatessa lievästi outoa valittaa liian tarkasta pelaajan "pitämisestä".Olisiko tämä pitänyt ymmärtää että " Anna minun tehdä pari hienoa maalia niin saat leikkiä meidän kanssa" :D

Tällä lailla ne aikuiset miehet purkavat agressioitaan. XD

3 kommenttia

Fantte

15.7.2008 19:56

StupidGirl: Ei aina. Kyseinen herrasmies oli täysin uusi tuttavuus. Pelattu pari vuotta samoissa porukoissa ja tämä oli toinen vastaava itkupilli. Muut toivottivat tervetulleeksi myös tulevaisuudessa. Mietin vaan että kukakohan mahtoi ottaa homman liian tosissaan ?
Jos minä vaivaudun pelaamaan niin se on aina on/off. En saa mitään fipoja leikkimisestä. :(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Fantte

15.7.2008 21:56

GemiNaqu: Kaikkein kummallisintahan oli että heppu oli minua nopeampi kaveri. Lisää vauhtia niin en olisi saanut sitä palloa pois. Tosin silloin kikkailu ei ollut niin näyttävää. Shown pilaamisesta minulle suututtiin. Ei rumista otteista. Oli siellä kentällä 9 muutakin vastapuolen pelaajaa. Tosikko se oli mikä tosikko. xD

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus