Paino lähti laskusuuntaan...

  • Tulikettu36

Kun olin työttömänä neljä kuukautta, niin painokin nousi kolme kiloa. Kävin toki silloinkin kuntosalilla pari kertaa viikossa ja koiran kanssa ulkoilin.
Mutta sitten tuossa reilut pari kuukautta sitten alkoi työt. Jo pelkästään pyöräilyä tulee monta kilometriä päivässä ja itse työssäkin tulee liikuntaa, rakennusalalla kun olen.
Sitten vielä uusi kunto-ohjelma salilla, niin nyt ne ylimääräiset kolme kiloa ovat kadonneet. Ja taisi sittemmin lähteä se neljäskin kilo. :)

2 kommenttia

Myrttiyrtti

14.10.2007 11:05

Vitsi, mitenköhän mäkin saisin nuo ylimääräiset neljä kiloa sulamaan? Siis mä olen kuvitellut, että kuntoiluharrastus PUDOTTAISI painoa eikä lisäisi sitä, mutta oon nyt puoli vuotta käynyt 3-5krt viikossa salilla, ja paino on ollut koko ajan noususuhdanteinen.. No, elän toivossa (harhassa?), että edes vähän siitä olisi lihasta..:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tulikettu36

15.10.2007 01:45

No sehän riippuu siitä, minkälainen ohjelma on. Jos on voimaa hankkimassa, niin lihas kasvaa, etenkin jos käy noin neljä kertaa viikossa. Lihashan painaa kaksi kertaa enemmän kuin läski. :)
Itse olen enemmän kestävyyttä hankkimassa, pari kertaa viikossa käyn suunnilleen. Tosin olen onnistunut minäkin painoani välillä nostamaan vaikka käynyt salilla jo neljä vuotta. Pitää vaan välillä yrittää keventää ruokia ja juomia. Sehän se vaikeaa onkin, olen sellainen nautiskelija. ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus