Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.

Syntymäpäivä. Mikä se on?  1

Taas on tullut yksi vuosi elettyä tällä telluksella, ja 37 tuli mittariin, mutta eipä tuo oikeen miltään juhlapäivältä enää tunnu, kun ikääkin on jo reilusti yli teinivuosien! :o)

Tuli taas otettua lisää kuvia taloprojektista ja täytyy viedä huomenna kehitykseen, niin sitten tekin saatte taas pian töllistellä pikkuisen päivitetympiä kuvaversioita mun talostani.

Eilen oli taas koulussa näyttö, ja se meni varmaan ihan hyvin, vaikka tuli siinä tyhmiä virheitäkin tehtyä, mutta jos 4 tulee, niin olen tyytyväinen! ;o)

On tuokin, kun peruskoulussa 4 oli hylätty, niin nykyään se on kiitettävästä heti seuraava, hyvä! *pyörittelee silmiään* 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=TfuMBxNU7No


Kunnallisvaalit! *HiH*  1

Nonni, nyt se sit tapahtui, eli tästälähtien kukaan mun paikallisista kavereistani ei voi jättää äänestämättä kunnallisvaaleissa sillä perusteella, ettei tunne ehdokkaita, eikä sitä mitä he edustavat, sillä tänään ilmoittautusin itse ehdokkaksi tuleviin vaaleihin. *Rock!!!*

Täytyy nyt sitten ilmoittaa niille, että jos mä en saa enempää kuin yhden äänen(omani), niin silloin ne on kyllä ansainneet juuri sellaiset päättäjät, kun muut ovat sinne valinneet! *HiH*