Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2009.

Pelastakaa kissat! (osa 2.)  4

Kävin tänään hakemassa entisen(EX:n ja minun ja hänen poikansa) asuintaloni pihalta EX:n vanhasta romuautosta autonosia ja huomasin, että EX:n pojan kissa Lucifer oli pihapiirissä yksinään, vaikka EX ja hänen poikansa ovat muuttaneet pois talosta jo syyskuussa. :o(

Seurustelin siinä hetken Lucin kanssa ja sitten yritin houkutella sitä autooni, jotta olisin voinut kuljettaa sen Turkuun eläinhoitolaan. Lucifer tuli kyllä tutkimaan autoani, mutta heti kun aloin sulkea ovea, niin se vilahti ovesta pihalle.

Sitten se meni talon portaiden eteen ja katsoi minuun, että hän haluaa päästä sisälle ja nousi muutamia rappusia ylöspäin. Menin sen luokse ja näytin sille, että en pääse sisälle, eikä siellä ole ketään kotona. Luci katseli minua senverran murheellisena, että päätin ajaa siitä paikasta kauppaan ja ostaa sille vähän herkkuruokaa ja kissanruokakupin. Sanoin sille, että palaan pian ja lähdin.

Kun tulin takaisin, niin huomasin pihaan kaartaessani Luciferin juoksevan jo minua vastaan ruohikon poikki. Kun pysäytin auton ja näytin sille ruoka-annospussia, niin se kipitti naukkuen paikalle ja tuli kynsimään housunlahjettani, samalla kun pusersin ruuan siihen kuppiin.

Laitoin kupin auton takapenkille ja Lucifer singahti heti syömään sitä. Kun se söi, niin ehdin laittaa auton oven kiinni ja sain sen "satimeen". Lucifer tietenkin pelästyi, kun se joutui sillälailla huijatuksi, joten se ns. kiipesi seinille. Starttasin auton ja lähdin kuitenkin matkaan sen vastusteluista huolimatta.

Vähän väliä jouduin pysähtymään linja-autopysäkeille, kun kissa hyppäsi kojelaudalle kesken reissun. Yritin laittaa sen auton takakoppaan, mutta se puski itsensä ulos hattuhyllyn alta ja taas jouduin pysähtymään. Seuraavaksi laitoin Lucin kauppakassiini, mutta sieltäkin se tuli ulos hetken päästä. Onneksi sain sen uudelleen takakoppaan ja minulla oli painavia tavaroita, jotka pystyin laittamaan hattuhyllyn päälle nostamisen estämispainoksi, joten loppumatkan Luci pysyi kiltisti auton takakopassa.

Kun pääsin perille eläinhoitolaan, niin kerroin henkilökunnalle, että toin heille tämän viimeisenkin Ex:n kissoista, joka nyt oli hylätty ja sain heiltä kuljetushäkin, johon sitten onnellisesti siirsin Luciferin auton takakopasta ja ojensin sen heille. He olivat kiitollisia minulle, koska olin estänyt kissan kärsimisen talven kourissa hylättynä, ja nyt he pystyvät järjestämään sille hyvän loppuelämän.

Sain sitten kuulla samalla, että Sissi, Ujo, Pörrö, Laikku ja Tarzan olivat jo sijoitetut uusiin koteihinsa onnellisesti, eli sain siis vihdoin tiedon, että niillä oli kaikki hyvin ja pian on siis myös Luciferilla.

Se oli siis päivän hyvä työni ja olen siitä onnellinen! :o)