Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.

miiiJAU!!!  3

Kissa kiipelissä osa IV.

Tänään menin saunomaan exän luokse ja kun tulin paikalle kuulin pojilta, että toinen heidän kissoistaan on pudonnut piippuun ja maukuu siellä hädissään, pudonnut sinne kuulemma joskus eilen illalla... 2kpl 18wee poikaa juo vaan kaljaa ja ihmettelee mitä tekis tänäiltana???

Mulla ikäänkuin pikkusen hirtti, että eiks ne tajuu että Sissi on saatava ulos sieltä piipusta??? Kuuntelin sitten sen naukumista ja huomasin, että kissa on takan piipussa pellin yläpuolella ja naukuu kun sille juttelee... Sitten totesin, että pakkohan sen on jotenkin sieltä pois päästävä ja otin vasaran kauniiseen käteen ja aloin purkaa piipun tiiliä... aikani siinä vasaroin ja Sissi sai piipussa hepulin ja naukui hädissään ja tuli kuin salama ylös piipusta ja jäi etutassujensa kynsillä riippumaan hormin reunalle, josta hänen isäntänsä nokisen tytön sitten nosti turvaan.

Miettikää vaan huvikseen olisiko nuo muka aikuiset tehneet asialle yhtään mitään??? Mikä ihme siinä on, että kun otetaan eläin, niin sitä ei sitten pidetä perheenjäsenenä, vaan jonain kivana juttuna, eikä sitten tehdä mitään kun se on hädässä, vaan nuokin olisivat todennäköisesti antaneet Sissin kuolla sinne piippuun!!!

Siis voehan HELVETTI mitä porukkaa!!! :o(