Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.

Yes - Onward.  1

http://www.youtube.com/watch?v=8_sbkpXh62s

Contained in everything I do
There's a love, I feel for you
Proclaimed in everything I write
You're the light
Burning, brightly
Onward through the night
Onward through the night
Onward through the night of my life

Displayed in all the things I see
There's a love you show to me
Portrayed in all the things you say
You're the day
Leading the way
Onward through the night
Onward through the night
Onward through the night of my life

Onward through the night
Onward through the night
Onward through the night of my life


Persoonallisuustesti.  1

Teinpäs tuon persoonallisuustestin itsekkin ja tulos oli tämä:

***********************************************************

Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 60 % Impulsiivinen

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
Ekstrovertti -------------*------ Introvertti
Käytännöllinen --------*------------ Intuitiivinen
Ajattelija ----------*--------- Tuntija
Impulsiivinen ----*---------------- Harkitsija
(mpmp)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet hiljainen, käytännöllinen, herkkä ja spontaani. Kaltaisesi ihmiset ovat hieman ujoja ja syrjään vetäytyviä, ja etsiytyvät ammatteihin joissa on mahdollisuus yksinäisyyteen ja samalla pitää sormensa elämän pulssilla. Metsänhoito, maatalous, puutarhanhoito, sukeltaminen, kaivostyö ja rakentaminen ovat sinulle soveltuvia ammatteja, samoin kuin käsityöammatit ja taide. Ihmistyyppisi ovat myös usein ammattiurheilijoita, muusikkoja tai esiintyviä taiteilijoita. Osaat nauttia aisteistasi, ja viihdyt ulkoilmassa ja luonnossa. Arvostat itsenäisyyttä ja riippumattomuutta, ja vetäydyt mielelläsi syrjään liian epämiellyttävistä tai vaativista tilanteista. Vapaa mielenlaatusi on usein vastakkainen liikeyritysten tavoitteille, joten sinua ei helposti löydetä ”uraputkesta” tai ainakaan suuryrityksen johtoportaasta.

***********************************************************

Eli aika hyvin natsaa, vaikka joistakin asioista en käyttäisi noin ehdottomia määritelmiä! :o)



Helvetti!!! :o(  5

Kävin taas tänään EX:n luona katsomassa miten Sissi jaksaa, ja kun menin kellarin ovesta sisään, niin kaikki neljä kissaa Sissi, Lucifer, Nasu ja Viljo tulivat rappusiin mua vastaan ja kiahnasivat jaloissa.

Menin sitten eteenpäin ja ihmettelin, että talon nuoriso oli taas antanut kissoille lisää kuivamuonaa, mutta ei ollut jaksanut täyttää niiden vesikuppia, eli se oli aivan kuiva!!!

Täytin vesikuppia vedellä ja kaikki kissat naukuivat hulluna mun vierelläni ja kun laskin kupin alas, niin samantien alkoi hörppiminen, eli neljä kissaa litki puolisen litraa vettä melkein samantien, joten jouduin kantamaan niille vielä lisääkin.

Kun kyselin asiaa EX:n pojalta, niin hän vain totesi, ettei ollut jaksanut täyttää vesikuppia! Silloin repesin ja totesin, että mistä poju luulee kissojen saavan vettä kuivamuonansa ravinnon hyväksikäyttämiseen ja vastasin, että jos ne eivät saa sitä muualta, ne ottavat sen omasta kehostaan ja kuolevat pian nestehukkaan!!!

Siis uskokaa, että mua otti taas päähän se touhu!!! Saatanan imbesillit ottavat kissoja lemmikeikseen ja sitten eivät hoida niitä kuin silloin kun heitä huvittaa ja jaksavat!!!

PERRRRRRRRRRRKELE!!!!!!!!!!!


Oliskohan taas rahankeruuta! :o)  4

Tämä deitti-palvelu on ihmeellinen asia, eli jos sulla miehenä on profiili siellä, niin kukaan muu ei takuulla ota yhteyttä, kun tällaiset tapaukset:

***********************************************************************

hallo!
Vastaanottamasi deittiviesti
Lähettäjä Elena2008
Vastaanottaja Muusikko
Otsikko hallo!
Haloo!

En näe rakenne ja uskon, että meille on tarpeen aloittaa kirjeenvaihto.

I on rajoitettu pääsy Internetiin
ja minulle se on helpompi saada kirjeenne miinojen Email.

En odota kirjeenne
Miinojen Sähköposti:

flower-povver@yandex.ru

************************************************************************

Eli surkeella käännösohjelmalla yritetään kääntää englannista suomeksi jotain todella surkeaa englantia, ja houkutella lähettämään sähköpostia! Ja kun olet kirjoittanut muutaman kerran, niin sitten pyydetään rahaa, jotta toinen niin ihana ihminen pääsee tapaamaan sinua unelmiensa miestä... sano lähettämillesi rahoille hyvästit vaan, sillä et tule niitä, etkä "naista" koskaan näkemäänkään!

Jos jotakuta kiinnostaa, niin saa vapaasti vastata kyseiseen sähköpostiin, minä en ainakaan aio sinne kirjoittaa yhtään mitään! ;oD

Tietenkin naisilla on varmaan ihan toisenlaiset huolet tämän deitti-palvelun suhteen, eli toinen toistaan onnettomampia oikeita tapauksia kirjoittaa rakkaudentunnustuksiaan päivästä toiseen, eli en kyllä oikeesti haluaisi olla nainenkaan tässä palvelussa. :o)