Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2009.

Onnellinen loppu! :o)  10

Tänään Sissi ja pennut haettiin pois ex:n luota eläinhoitolaan, eli kaikki reilassa! :o)

Siinä kävi vain sillälailla hassusti, että Pörrö päätti olla lähtemättä eläintensuojelijoiden mukaan ja oli mennyt pesuhuoneen seinän väliin piiloon, eikä ollut suostunut tulemaan ulos. No päätin sitten lähteä käymään siellä ja kun tulin paikalle Pörröä ei näkynyt missään. :o(

Mutta kun vähänaikaa siinä naukusin ja kurnasin, niin johan tyttö tuli esiin ex:n huoneen kirjahyllyn alta ja naukui peloissaan, mutta koska se tunsi minut, niin pian se rauhoittui senverran, että sain houkuteltua sen kiltisti kissankuljetuskopaan ja sitten vaan luukku kiinni ja autoon.

Ajoin sitten Pörrön kanssa Turun eläinhoitolaan ja jätin kisun sinne, koska siellä häntä odottivat sisaret ja emo! :´´)

Kävin senjälkeen viemässä tekemäni kiipeilypuun kummitytölleni, joka oli ottanut itselleen oikein kivan kissan, jolle kiipeily-/raapimispuu tuli taivaan lahjana! *tapetit ja verhot pääsee vähemmällä* :oD

Juttelin sitten kummitytön kanssa pitkän aikaa kissoista ja hellisin sitä niitten vekkulia, mutta pian oli taas aika lähteä kotiin. Poikkesin kuitenkin vielä paluumatkalla eläinhoitolassa ja kävin pikaiseti toivottamassa Sissille ja pennuille vielä parempaa loppuelämää, ja kyllä siinä moikatessa pala nousi kurkkuun, vaikka helpottihan se, kun Sissi pääsi paikkaan, jossa siitä ja sen pennuista pidetään todella huolta ja niille kaikille järjestetään hyvät kodit! :o)

Elämässä on vielä jotain oikeudentajua, ja maailmasta löytyy ihmisiä, jotka oikeesti välittävät eläimistä. Toivottavasti kaikki sujuu nyt hyvin pentujen luovutusikään saakka, joka on kahden ja puolen viikon päästä. Eli jos joku teistä haluaa hyvän kissan ja pystyy tarjoamaan sille hyvän kodin kissan koko loppu elämäksi, niin Turun eläinhoitolassa on nyt 5 uutta kissaa odottamassa uutta ihmistä elämäänsä. ;o)

Kyselkää sieltä Sissiä ja pentuja! :oD


Kaikille deittinoviiseille!!!  4

ÄLKÄÄ MENKÖ NÄIHIN:

mirriamkonte24@yahoo.co.uk

Dearest,
In fact, I am very happy to write you at this time when two of us are looking for a soulmate. My name is mirriam. Please Write to me with this email; (mirriamkonte24@yahoo.co.uk)
I believe that this likeness that I came knocking at the door of your heart , that you open for me to enter. I am tall I am 5.7 fit,fair in complation,good looking, perfect body . and I hope you will be the true loving, honest and caring man that I have been looking 4 . I will be very grateful if we can establish this relationship. I will be stoping so far till I hear from you. Is me, mirriam
So please contact me directly through my email address at (mirriamkonte24@yahoo.co.uk) so that we can get to know earch other better ok that I can also send my picture directly to you.
regards
mirriam

..
mirriamkonte24@yahoo.co.uk
Rakkain,
Itse olen hyvin iloinen kirjoittaa sinulle tällä hetkellä, kun kaksi meistä etsivät Soulmate. Nimeni on mirriam. Kirjoita minulle tähän viestiin (mirriamkonte24@yahoo.co.uk)
Uskon, että tämä muotokuvasta, että minun tuli kolkutellessa ovelle sydämestäsi, että olet avannut minulle päästä. Olen tall Olen 5,7 sovi, messuilla complation, hyvä HAKU, täydellinen laitos. ja toivon, että on totta, rakastava, rehellinen ja välittävä ihminen, että olen ollut HAKU 4. Olen hyvin kiitollinen, jos voimme vahvistaa tätä suhdetta. Aion stoping toistaiseksi asti olen kuullut sinusta. Onko minua, mirriam
Niin voit ottaa minuun yhteyttä suoraan sähköpostiini osoite (mirriamkonte24@yahoo.co.uk) siten, että voimme oppia tuntemaan earch muita paremmin ok, että en voi myös lähettää oman kuvan suoraan asiakkaalle.
terveisin
mirriam

NÄITTEN TAKANA ON JÄRJESTÄYTYNYT RAHANKERJUURIKOLLISLIIGA, JOKA VAAN FEIKKAA TELTÄ HYNÄT JOS VASTAATTE, TAI SITTEN VAIHTOEHTOISESTI ALATTE SAAMAAN TOLKUTTOMASTI ROSKAPOSTIA MAILIINNE!!!