Helvetti!!! :o(

  • V.C. Mikko

Kävin taas tänään EX:n luona katsomassa miten Sissi jaksaa, ja kun menin kellarin ovesta sisään, niin kaikki neljä kissaa Sissi, Lucifer, Nasu ja Viljo tulivat rappusiin mua vastaan ja kiahnasivat jaloissa.

Menin sitten eteenpäin ja ihmettelin, että talon nuoriso oli taas antanut kissoille lisää kuivamuonaa, mutta ei ollut jaksanut täyttää niiden vesikuppia, eli se oli aivan kuiva!!!

Täytin vesikuppia vedellä ja kaikki kissat naukuivat hulluna mun vierelläni ja kun laskin kupin alas, niin samantien alkoi hörppiminen, eli neljä kissaa litki puolisen litraa vettä melkein samantien, joten jouduin kantamaan niille vielä lisääkin.

Kun kyselin asiaa EX:n pojalta, niin hän vain totesi, ettei ollut jaksanut täyttää vesikuppia! Silloin repesin ja totesin, että mistä poju luulee kissojen saavan vettä kuivamuonansa ravinnon hyväksikäyttämiseen ja vastasin, että jos ne eivät saa sitä muualta, ne ottavat sen omasta kehostaan ja kuolevat pian nestehukkaan!!!

Siis uskokaa, että mua otti taas päähän se touhu!!! Saatanan imbesillit ottavat kissoja lemmikeikseen ja sitten eivät hoida niitä kuin silloin kun heitä huvittaa ja jaksavat!!!

PERRRRRRRRRRRKELE!!!!!!!!!!!

5 kommenttia

Flash-Bang

22.1.2009 15:41

Vaan eipä ollut sydäntä viedä kissoja pois, tai edes uhata viedä? =/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

V.C. Mikko

22.1.2009 15:50

En voi ottaa kissoja vaikka haluaisinkin, koska minulla ei ole mahdollista hoitaa kissoja, koska perheessäni on allergiaa, joten todennäköisesti on minullakin, ei kylläkään ole tutkittu, ja sitten elän itse tällähetkellä hyvin askeettista elämää, eli kissoille tarvittavaa vettä ei minulla olisi niille tarjota kotonani.

Sitten siinä on vielä se puoli, että Nasu ja Viljo, jotka ovat kissoista nuorimmat ovat EX:n luona asuvan alivuokralaisnaisen, ja en ole vielä ehtinyt keskustelemaan asiasta hänen kanssaan.

Voi olla kuitenkin, että mun täytyy sanoa sillekkin, että jos ei homma ala hoitua paremmin, niin silloin soitan eläinsuojeluyhdistykseen, joka toivottavasti hakee kissat pois heiltä!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Flash-Bang

22.1.2009 16:05

Oikein. Askeettisuudelle nostan hattua jos se on oma valinta, muussa tapauksessa se ei ole niin toivottavaa nykyaikana. Askeettisuus johtaa eristyneisyyteen yhteiskunnasta ja moniin muihin ongelmiin mutta onhan ainakin inetti. =/
Itse soitan helposti eläinsuojeluvalvojalle jos on todellista asiaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

V.C. Mikko

22.1.2009 16:43

Sikäli tuo askeettisuus on oma valinta, että kun päätin erota EX:stä oli pakko muuttaa jonnekkin, ja koska minulla on tämä rakennusprojekti, niin päädyin asumaan tänne autotalliini tavaroineni, ja täällä ei sitä vesijohtoa ole, joten siksi tulee aina pari kertaa viikossa piipahdettua EX:n luona, meillä kun on sopimus saunasta, suihkusta ja pyykinpesusta.

Eikä tämä askeettisuus minun kohdallani johda minkäänlaiseen eristäytymiseen yhteiskunnasta, eikä ongelmiin, sillä minä elän tällähetkellä elämäni parasta aikaa! Ja kun saan tuon taloni valmiiksi ja pääsen sinne asumaan ja säveltämään, niin kaikki on elämässäni suorastaan loistavasti!!! :o)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus