Lisää musaa...

  • V.C. Mikko

Nyt on täydet 5 biisiä kuunneltavana tuolla mun Deittiprofiilissani, eli järjestyksessä vasemmalta oikealle seuraavat:

1. "Rakkauden laulu" (04:50)

Vuonna 1994, 4-raiturilla äänitetty demo, joka on soitettu kahdella akustisella kitaralla ja itse värkkäämälläni nauhattomalla sähköbassolla.

2. "Walssi" (03:08)

Sävelletty v.1998, kun ostin itselleni Kurzweil K2000 syntikan ja kokeilin yksinkertaisesti sen orkesterisoundeja.

3. "Mystic Ceremonies" (06:15)

Vuonna 1988 teimme ekan bändini(The Rack: musa heviä) kanssa ensimmäisen oman kasettimme, ja tämä oli mun eka omatekemä biisini, joka jäi historiankirjoihin. Äänitetty tuplapesämankkarikotistereoilla, joissa oli kiinni yksi mikrofoni treenikämpän katossa roikkumassa. Ensin äänitettiin pohjat (kitara, basso ja rummut) ja sitten dubattiin siihen päälle vielä soolokitara! Kyllä tekniikka oli ihmeellistä tuohonaikaan aloittelevilla bändeillä! The Rack v.1988: Mikko Laakso(basso), Pasi Nurmi(kitarat), Juha Aaltonen(rummut).

4. "Is There Life?" (05:21)

Bändi "Who Knows" oli seuraava edistysaskel urallani, kun siirryimme musiikissa Hevistä Progeen. Uutta tekniikkaakin tuli mukaan äänityksiin: neliraitanauhuri (huima edistysaskel). Tämä biisi on HIFI-video masternauhalta "The Endless Universe". Who Knows v.1993: Mikko Laakso(nauhaton basso), Pasi Nurmi(kitarat), Juha Aaltonen(rummut) ja vieraileva tähti Olli Leino(koskettimet).

5. "The One Ring" (03:08)

Vuonna 1997 luin sitten kirjan nimeltä "Taru Sormusten Herrasta" ja lukiessani sitä ajattelin hiljaa mielessäni että tämän tarinan haluan vielä joskus säveltää musiikiksi, ja sitten aloin hahmottelemaan alkusoittoa n.10 tuntiselle IrkkuCelttiHeviProgeRockSinfoniaOopperalleni!

*******

Ajattele keskiaikaista nuotiopiiriä jossa kylän väki on tullut kuntelemaan kiertelevän bardin musiikillisia kertomuksia maailmalta... Nuotion räiskettä, sirkkojen siritystä jä yölintujen liverrystä... lapset juoksentelevat leikeissään taustalla ja bardi lopettelee erästä kappalettaan, jota hän soittaa Luutulla... kappaleen loputtua eräs lapsista juoksee paikalle ja kysyy bardilta: "Can you sing the song about "The One Ring" mister?", johon bardi vastaa: "If you have the patience to listen it, little child?, johon lapsi innoissaan: "PLEASE, MISTER BARD!!!", johon bardi: "Ok,ok... Don´t be so hasty, my little one. I will do as you pleased." ja jatkaa sitten muille kyläläisille: "This is a well known story about ´The One Ring´, and I ask everyone who knows this song to join me in it... if you have the Voice for it?"...

Ja sitten bardi aloittaa surullisen tarinan soittamisen kauniilla luutun melodialla(tämä nyt tässä kitaralla soitettu pätkä) ja bardi laulaa ensin yksin, mutta pian hänen seurakseen tulee muitakin laulajia, jotka muodostavat kappaleesta uskomattoman kauniin ja harmoonisen alkusoiton tarinalle, joka biisin lopulla feidaantuu pois ja siirtyy Keski-Maahan ja siellä Kontuun, jossa vietetään kohta Kauan Odotettua Juhlaa...

Tämän kitaralla soitetun(huom. kovempi volyymitaso) demon tein vuonna 1998, ja sen nauhoituksessa on jo käytetty tietokonetta, joten taas on tekniikka kehittynyt AIMO harppauksen tämän Muusikon uralla!

*******

Tämän kaiken voit siis kuunnella Deittiprofiilini ääniviesti osuudesta, mutta City haluaa sinun maksavan tuostakin (Huom. kaikki masokistit Cityläiset = kidutuksesta?) Deluxe tai Sisäpiiri ajan verran, joten ei halpaa lystiä, ja vaikken minä siitä mitään saakkaan, niin olisi kiva saada kommentteja noista kappaleista, joko tänne tai muilla keinoin?

Nyt... Oikeudenmukaisempaa Uutta vuotta 2008 kaikille Cityläisille tasapuolisesti!

Bardi Mikko :o)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus