miiiJAU!!!

  • V.C. Mikko

Kissa kiipelissä osa IV.

Tänään menin saunomaan exän luokse ja kun tulin paikalle kuulin pojilta, että toinen heidän kissoistaan on pudonnut piippuun ja maukuu siellä hädissään, pudonnut sinne kuulemma joskus eilen illalla... 2kpl 18wee poikaa juo vaan kaljaa ja ihmettelee mitä tekis tänäiltana???

Mulla ikäänkuin pikkusen hirtti, että eiks ne tajuu että Sissi on saatava ulos sieltä piipusta??? Kuuntelin sitten sen naukumista ja huomasin, että kissa on takan piipussa pellin yläpuolella ja naukuu kun sille juttelee... Sitten totesin, että pakkohan sen on jotenkin sieltä pois päästävä ja otin vasaran kauniiseen käteen ja aloin purkaa piipun tiiliä... aikani siinä vasaroin ja Sissi sai piipussa hepulin ja naukui hädissään ja tuli kuin salama ylös piipusta ja jäi etutassujensa kynsillä riippumaan hormin reunalle, josta hänen isäntänsä nokisen tytön sitten nosti turvaan.

Miettikää vaan huvikseen olisiko nuo muka aikuiset tehneet asialle yhtään mitään??? Mikä ihme siinä on, että kun otetaan eläin, niin sitä ei sitten pidetä perheenjäsenenä, vaan jonain kivana juttuna, eikä sitten tehdä mitään kun se on hädässä, vaan nuokin olisivat todennäköisesti antaneet Sissin kuolla sinne piippuun!!!

Siis voehan HELVETTI mitä porukkaa!!! :o(

3 kommenttia

millou

12.7.2008 21:47

Olisi pitänyt ottaa pois kokonaan jos noin vähät välittää siitä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

V.C. Mikko

12.7.2008 22:06

Niin olis, mutkun en oikeen voi ottaa kissaa, niin sinne jäi Sissi sitten ajattelemattomien luo, ja onhan ne kissat(Sissi ja Lusifer) edelleen hengissä ja voi hyvin, niin kai ne sentään jotain niistä välittää, tai sitten kissat on vaan oppineet kesän myötä saalistamaan oman ravintonsa ulkoa, ettei tartte tyhmistä isännistä välittää tuon taivaallista. :o)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus