Rapsakkata

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2009.
Seuraava

Perintöä odotellessa?

Koneen omistajasuvun jäsenen kaappausdraama päättyi uutistietojen mukaan onnellisesti.

Yllättävän nopeasti julkisuuteen putkahti tieto mahdollisesta epäillystä. Jopa SDP on noussut esiin.

"Ein fall Für Zwei Oder Drei"?

* *

Ja tänään keskusta paljastaa taas kerran mitä se jättää paljastamatta puolueen saamasta vaalituesta?

Vae mitenkä se mänikään?


EU-vaalien tulokset jännittävät

Valkoinen valhe, emävalhe ja ministerin valhe?

Varsinkin hallituksen ministerit valvovat julkisuuskuvaansa tarkasti. Vastaten esimerkiksi lehtien mielipidesivuilla esitettyihin väitteisiin nopeasti.

Asian ei tarvitse olla kooltaan kovinkaan iso, kun räväkkä vastaus kiistämisineen tai aina mahdollisen "väärinkäsityksen" oikaisuneen on julkaistu lehdessä kuin lehdessä.

Hyvä näin.

Onko 6 kuukauden tarkkailujakso oikeusministeri Braxin vastaamiseen riittävä?

Iltasanomissa 3.1.2009 hän esitti asioita, jotka eivät pitäneet paikkaansa. Nuo asiat yksilöi erinomaisesti Vakuutusongelmaisten liiton puheenjohtaja Hannu Kukkonen Iltasanomissa 8.1.2009.

Sen jälkeen alkoikin oikeusministeri Braxin ja hänen tallinsa taholta hiljaisuus, jota on käsittääkseni ihmetelty eduskunnassakin.

Tiedotusvälineetkin vaikenevat, koska niiden tuntuu olevan vaikea käsitellä aihetta, koska lööperin puhumisesta on ymmärtääkseni narahtanut juuri vihreiden ja hallituksen mediasuosikkiministeri Brax.

Oheisena saamani kuvakollaasi "Paperilääkäreiden armoilla" aiheesta ja sen vaikuttavuudesta yksittäisen potilaan loppuelämän kohtaloon.

Paperilääkäreiden armoilla jatkossakin
Paperilääkäreiden armoilla jatkossakin

Perus-ja ihmisoikeuksien todellista toteutumista Suomessa ei valvo kukaan. Toivottavasti EU:n toimivalta tämän tilanteen suhteen kasvaa.


Seuraava