Ystävänpäivä ja muut sen sellaiset

  • Kyyberi

Luultavasti joku ajattelee kohta taas "vi**u mikä urpo". Mutta ajatelkoot.

En lähettänyt tänään yhtään teksiviestiä missä toivottaisin hyvää ystävänpäivää. En myöskään lähettänyt yhtään pikaviestiä. Enkä lähettänyt Joulunakaan.

Kyse ei ole siitä ettenkö tykkäisi Joulusta, ystävänpäivästä ynnä muista "muistopäivistä". Kyse on siitä että minua ärsyttää se, miten ihmiset pakottavat itsensä muistamaan lähimmäisiään, koska kalenterissa niin sanotaan. Monilla on sukulaisia, joita muistetaan kerran vuodessa. Koska se on "kohteliasta".

Minä sain tänään tekstiviestejä ihmisiltä, joista en ole kuullut moneen kuukauteen mitään. Jos olen heidän ystävä, miksi he eivät lähettäneet minulle viestiä eilen? Tai toissapäivänä?

Uskon tietäväni ketkä ovat ystäviäni, ilman että he sen erikseen mainitsevat "pakosta". Jos samat toivotukset olisivat tulleet joskus muulloin kuin tänään, olisin todella otettu ja iloinen.

Jos joku ei tiedä että olen hänen ystävänsä ilman että "virallisena" ystävänpäivänä en sitä hänelle erikseen tuo toivotuksilla ilmi, niin olkoon tietämättä. Luultavasti hän on silloin ihan oikeassa.

Ja kyllä, olen tänään halannut ystäviäni. Ja kaikille toivottanut hyvää ystävänpäivää jotka olen kohdannut. Ja niille, joita en ole kohdannut, ja jotka tuntevat olevansa tyhjiössä ilman toivotustani:

Hyvää ystävänpäivää mussut. Aidosti ja vilpittömästi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus