Aivotyhjiö

  • Jazzman

Tänään on jotenkin tyhjä fiilis...aivotyhjiö voisi olla lähinnä kuvaamaan olotilaa. Tyttö vetää unta kuulaan ja itsekkin tekis mieli nukkua, ongelmana on vaan se että sen jälkeen väsyttää kahta kauheemmin.

Tänään ei liiku päässä tunteita eikä juuri ajatuksia. Ehkä eilinen informaatio vaikutti asiaan, ei tiedä miten suhtautua tai miten ajatella. Tuntuu ettei vastapuolikaan oikein tiedä, vaikka siinä sinänsä mitään ihmeellistä ole koska asumista eri osoitteissa on kulunut vasta lyhyen ikaa... aika näyttänee. Aika on sinänsä omituinen asia, silloin kun se saisi pysähtyä se kiitää, kun haluaisi että se menisi nopeammin se matelee - vähän niin kuin Suurlähettiläiden biisissä "kuka voisi kellot seisauttaa". Täytyykin kaivaa jostain kyseinen levy taas....miksiköhän en ole aikaisemmin kyseistä levyä kuunnellut aikoihin.

Omituinen fiilis kun en ensikertaa elämässä hieman suunta hukassa... aina on tiennyt mitä haluaa ja miten se saavuttaa. Aina saanut sen mitä haluaa, nyt ei. Ainoa asia on se että yrittää olla tuolle pienelle maailman paras isi, se lieneekin paras asia mihin keskittyä.

Eipä ole duuniasioita tullut mietittyä lomalla, toisaalta hyvä toisaalta huono. Nyt hieman mietin että pitäskö mennä ainakin pari päivää aikasemmin duuniin niin sais säästöön muutaman päivän...vaikea valinta. Mennäkkö vaiko eikö mennä. toisaalta nauttinut tästä tyhjäntoimittamisesta varmaan ekan kerran elämässä. 2 viikkoa on huvennut niin nopeaan. Toisaalta sitä miettii että pitäs olla jotain kivaa ja hyödyllistä tekemistä lomalla, mutta lähde tästä rumbasta nyt sitten mihinkään. Tytöstä ei halua olla montaa päivää erossa ja koiria ei voi jättää yksin.... hoitolakaan ei ole vaihtoehto.

Kaipa sitä lähdetään kauppaan pienen kanssa, eiköhän se kohta ala heräile....

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus